والا من پسرم یه مدرسه گذاشتم از ساعت 8 تا دوازده نیم باید پای سیستم باشیم منم هی باید پسرم از این ور اون ور جمع کنم بشونم پشت سیستم بعد ظهر هم کلی تکالیف دارن عصبی شدم داغون شدم چرا تموم نمیشه 7 میلیون پول دادیم خودمون هم باید تدریس کنیم تمرین کنیم اونم با بچه ای که حساب هم آزمون نمیبره
منم همینجوریم از ساعت هشت تا ساعت یک باید پا گوشی و درس باشم...هیچچچ استراحتم بهمون نمیدن پشت سره همه😭
شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین
وای نگو که اکثر خانواده ها به همینا مشکل دارند لعنت بر کرونا همه ملت حبس کرده
من همه چی کرونا رو میتونستم تحمل کنم حتی به اینکه دیگه نه تفریحی داریم نه جایی می ریم و خیلی محدودیت های دیگه ولی واقعا تحمل کلاس آنلاین ندارم وقتی کلاس ها تموم میشه سرم داره از درد فشار عصبی منفجر میشه بعد کارهای خونه هم هست عصرم که تکرار تمرین
من همه چی کرونا رو میتونستم تحمل کنم حتی به اینکه دیگه نه تفریحی داریم نه جایی می ریم و خیلی محدودی ...
میدونم عزیزم
بهت حق میدم واقعا سخته
ولی خب همون کرونا باعث شده که امروز کلاس آنلاین بدارند
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین