2777
2789

استارتر ما احتمالا بخوایم کلا برای زندگی بیایم اصفهان.. میشه یه سوالی ازت بپرسم؟؟

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بفرمایید

شما قیمت زمین مسکونی رو تو محله های متوسط اصفهان دارید؟؟

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی

البته واقعا معذرت میخوام که سوالم ربطی به موضوع تاپیکت ندلشت استارتر عزیزم❤

شما قیمت زمین مسکونی رو تو محله های متوسط اصفهان دارید؟؟

خیلییی گرون.وقتی اجاره خونه توی پاییین شهر گرونه خرید خدنه در پاییین ترین سطح شهر ث میلیارده فک کن خودت.ولی فک کنم با 400.500 نمیدونم شایدم بیشتر بشه خرید

خیلییی گرون.وقتی اجاره خونه توی پاییین شهر گرونه خرید خدنه در پاییین ترین سطح شهر ث میلیارده فک کن خ ...

ممنونم عزیزدلم لطف کردی جوابمو دادی