2789
عنوان

دلم خاست..☹☹💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 46 پست
من انقدر تنهام که حتی  دوست خوب و صمیمی هم ندارم ک باهاش برم بیرون ۲۴ساعته خونم

منم همین بودم و هستم🤷‍♀️ادم درونگراییم و زیاد اهل دوست و بیرون و...نیستم.بعد عشق واقعی هم میخوام😌😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بستگی داره چجوری پس میزنی مثلا تو بیرون وقتی شماره میدن؟؟

بیرون ک هیچی کلن جواب نمیدم چون حرف بزنی دیگ ول کن نیستن پسرا میدونی دیگه

ولی مثلا با دوستامو دوستاشون میرم بعضی وقتا پیشنهاد میدن یا تو اینستا

خب پیدا کن ...الان البته کروناست بیرون نرو با دوستات ولی میتونی خیلییی کارا کنی  سریال دان کن ...

اصلا حس هیچکدوم  از اینا رو ندارم فقط پای گوشیم‌ حتی حوصله درسامم‌ ندارم

دوست پیدا کردنم خب الان سخته چجوری پیدا کنم وقتی مدرسه نمیرم

بیرون ک هیچی کلن جواب نمیدم چون حرف بزنی دیگ ول کن نیستن پسرا میدونی دیگه ولی مثلا با دوستامو دوستا ...

من اینجور روابطو نمی پسندم چون بیهوده است.مثلا یه دختر با کلی عشق و ارزو می پذیره طرفو در حالی ک اکثر پسرا با چشم سرگرمی و وقت گذرونی بهش نگاه میکنن.و این خیلی به یه دختر آسیب میزنه

اصلا حس هیچکدوم  از اینا رو ندارم فقط پای گوشیم‌ حتی حوصله درسامم‌ ندارم دوست پیدا کردنم خب ال ...

تو شروع کن حسش میاد

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅
خب چرا رد کردی

چون خوشم نمیاد 

از نظر قیافه و پول همه چی تموم بودن ولی یه چیزایی هست فراتر از پولو قیافع

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

من اینجور روابطو نمی پسندم چون بیهوده است.مثلا یه دختر با کلی عشق و ارزو می پذیره طرفو در حالی ک اکث ...

دقیقا منم چون تو ی رابطه بودم و خیلی ضربه خوردم حالم از دوستی با پسرا متنفرم

دقیقا منم چون تو ی رابطه بودم و خیلی ضربه خوردم حالم از دوستی با پسرا متنفرم

متاسفانه آدم حسابی کم پیدا میشه.حتی بعضی ازدواجا رو هم نمیتونم بپذیرم ک خانواده ها سنتی جور میکنن یا طرف واسه یه ویژگی بولد سطحی مثل قیافه یا پول یا موقعیت شغلی کنار کسیه.عشق واقعی دوست دارم اونجور ک واسه هم میمیرن ولی فکر نکنم ادمش پیدا شه

ب نظر خودت چهره پسره از خودت بهتر بود؟

تو یه سطح بودیم 

اونا یکیشون چشماش رنگی بودو پوست سفید و اندام خیلی خوب

اونیکیشم  چشماش قهوه ای بود ولی صورت خیلی جذاب و اندام خیلی خوبی داشت

خودمم چشام سیاه و درسته و صورتم پره و لبم گوشتی

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

تو یه سطح بودیم  اونا یکیشون چشماش رنگی بودو پوست سفید و اندام خیلی خوب اونیکیشم  چشماش ...

چه خوب

می تونی بپذیری فرد مورد علاقه ات با همه ویژگی هایی ک میخوای ازت خوشگل تر باشه؟

چه خوب می تونی بپذیری فرد مورد علاقه ات با همه ویژگی هایی ک میخوای ازت خوشگل تر باشه؟

اره مگه چیه

مهم عشقه

آخه من خودم از اونام ک زیاد دوست ندارم طرفم خوشگل باشه

منم دوست ندارم ولی متاسفانه همه  اونایی ک بهم درخواست میدم خیلی خوبن

من خودمم یکیو کمو بیش دوست دارم اونم خیلی جذابه و همش میگم کاش نبود دخترا کم مونده چشمشو در بیارن