2789
عنوان

دلم خاست..☹☹💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 46 پست
16سالته و دوست پسر واو من برم پلنگ صورتیو ببینم برگردم

شینیم بینیم باو کنترل دست منه مییخوام هری پاتر ببینم ب هیچکسم نمیدم نزدیکش بشی جیغ میزنم🙄

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
خب چرا پس بقیه دارن

بنظرم کار اشتباهی میکنن بعد از ۲۰ سالگی هر کاری دوست دارین بکنین ولی بزارین ۲۰ سالتون حداقل بشه 😊

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا خوب نیست تو این سن ...من تا ۲۲ سالگی داشتم باب اسفنجیمو میدیدم 😑

😂😐👏👏

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

عزیزم ۱۶ سالگی عشق پایدار که بعدا پشیمون نشی کم پیدا میشه،اونم با آدمای امروزی .حتما صلاحته ک الان ع ...

منم موافقم با حرفت ولی میبینم‌ واقعااا  همو دوست دارن چون آدم اگه مطمئن نباشه که پروفایلش‌و عکسشونو‌ یا اسم‌ پسره  رو نمیزاره پروفایلش‌ حتما مطمئنه  دیگع

این ربطی نداره ها🤷‍♀️

چند سالته عزیزم ؟ 😊

خیلی ربط دارع ....۱۶ سالگی تازه باید برن بیرون با دوستاشون بگردن خرید کنن درس بخونن نه اینکه خودشونو درگیر ی رابطه ای بکنن ک سر و ته ندارع 

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅
نه ربطی نداره. .. هر آدمی خب دلش یه عشق واقعی میخاد دیگ

والا من دلمم نمی‌خواد فک کنم از شماهم بزگترم فک کنم عشق چیه ولکن  مردای این دور زمونه اشغالن من کلی درخواست دارم همه رو رد کردم 😑😐

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

چند سالته عزیزم ؟ 😊 خیلی ربط دارع ....۱۶ سالگی تازه باید برن بیرون با دوستاشون بگردن خرید کنن درس ...

من انقدر تنهام که حتی  دوست خوب و صمیمی هم ندارم ک باهاش برم بیرون ۲۴ساعته خونم

اوه من همش پس میزنم🤣🤣🤣بعد تو دلت میخواد؟ول کن بابا دردسری بیشتر نیس

منم ب خدا 

این چیزا همش دردسره

چند سالته عزیزم ؟ 😊 خیلی ربط دارع ....۱۶ سالگی تازه باید برن بیرون با دوستاشون بگردن خرید کنن درس ...

نه من اون قسمت باب اسفنجیو گفتم😁ک محدودیت سنی نداره😜وگرنه با نطرتون کاملا موافقم.بنده هم ۱۹ سالمه😊

من درخواست یه شاعر عربه همه چی تموم رد کردم با یه مانکن و ... بعد تو دلت میخواد یا قرآن مغزم سوت می‌کشه😐😐

من انقدر تنهام که حتی  دوست خوب و صمیمی هم ندارم ک باهاش برم بیرون ۲۴ساعته خونم

خب پیدا کن ...الان البته کروناست بیرون نرو با دوستات ولی میتونی خیلییی کارا کنی 

سریال دان کن ببین 

طرز تهیه کلی دسر یاد بگیر 

کتاب بخون 

اهنگ بزار برقص 

خودتو با شبکه های اجتماعی باحال سر گرم کن 

اینهمه کار خوببب 

با دوستات چت کن 

ی دوست واس خودت انتخاب کن