2777
2789
عنوان

رشته بهداشت😊

183 بازدید | 14 پست

هرچی میدونید درمورد بگید مخصوصا درمورد بازار کار ودرسهاش .من ترم یک هستم از اپیمیولوژی متنفرم و همین طور درس خدمات بهداشتی و اصول محیط و .... لطفا یه توضحی بدید

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

در رابطه با درسهاش اطلاعاتی دارید؟شما رشتتون بهداشته

نه عزيزم بهداشت نيستم اما شنيدم بري تو كار تزريقات پول توشع

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀

@fftt   عزیزم میشه بیاید یه لحظه؟ @fftt    

دیر اومدم سوالتو بپرس میام جواب میدم

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
دیر اومدم سوالتو بپرس میام جواب میدم

عزیزم درمورد رشتمون هرچی میدنی میگی

من از درسهای اپیدمیولوژی و اصول محیط و خدمات بهداشتی متنفرم .این درسهارو تا پایان کارشنایی هم داریم؟

عزیزم درمورد رشتمون هرچی میدنی میگی من از درسهای اپیدمیولوژی و اصول محیط و خدمات بهداشتی متنفرم .ای ...

من خودم رشته م محیط و خواهرم عمومی 

تا اونجایی که میدونم نه ی ترم دارین ولی کلا درسای رشته عمومی حفظی هستن چرا متنفری کلیات خوبه و فک کنم اساس رشته تون سعی کنید یاد بگیرید اپید هم خوبه

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
من خودم رشته م محیط و خواهرم عمومی  تا اونجایی که میدونم نه ی ترم دارین ولی کلا درسای رشته عمو ...

اهان .مرسی عزیزم

من خودم رشته م محیط و خواهرم عمومی  تا اونجایی که میدونم نه ی ترم دارین ولی کلا درسای رشته عمو ...

سلام به نظرتون بهداشت محيط بهتره ياعمومي ازلحاظ بازاركارومزايا؟بعداينكه بهداشت محيط ارزش داره يه شهرديگه دولتي بخونيم؟

سلام به نظرتون بهداشت محيط بهتره ياعمومي ازلحاظ بازاركارومزايا؟بعداينكه بهداشت محيط ارزش داره يه شهر ...

عمومی بهتره چون استخدامیش بهتره،محیط سختی کارش ی کم بیشتره 

ولی من محیطو بیشتر دوس دارم

عمومی بهتره چون استخدامیش بهتره،محیط سختی کارش ی کم بیشتره  ولی من محیطو بیشتر دوس دارم

ببخشيدعزيزم حقوق وپرستيژكدوماشون بالاتره؟

واينكه تويه شركت ساخت قطعات ميشه طرحم روبگزرونم اونجا؟چون ميترسم بهداشت حرفه اي روبگيرن ومحيط رواصلانگيرن