2777
2789
عنوان

درد دل

75 بازدید | 5 پست

سلام. حالم خرابه. دلم گرفته. بی پولم.دارم خرجی خونه رو میدم. من زن میخوام. دوس دارم به یه دختر خانوم محبت کنم. تا حالا نه دستم به یه دختر خورده نه سر قرار رفتم .اهل نماز. حلال حرومم.حتی سرکار. یه بار نزدیک بود اخراج بشم.چون دروغ نگفتم. ولی خسته شدم.از حالم. نیاز به همدم دارم. ولی هرچی کار میکنم. خرج پدر مادر پیرم میکنم. دعا کنید برام. خدا فرجی کنه. دارم میوفتم گناه.

ایکاش خدا جز نارحتی پولم‌میداد میگفت بیا اینم پاداش ناراحتی ک که بهت وارد شد :[

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سطح توقعتون رو پایین بیارید خیلی خانوما هستن که حاضرن باهاتون ازدواج کنن اخلاقتون که خوبه واسش ...

والا. من خیلی فقیرم. بعضی دخترا توقعشون پایین نمیاد. منم شرایطم خاص.خیلی فقیرم. من توقع بالایی ندارم. الان. 300 هزار پس انداز دارم.

من اول به خودم میگم.متأسفانه افکارا داره عوض میشه پول و ماشین داره جای اصل کاریا رو میگیره. مثل اخلاق و تقوا.