اشتباه نشده مشکلی بوده که گفته دوباره بدی نگران نشی . برای مامانمم اینطوری شده بود
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
شاید خون کم گرفتن ..یا خودشون اشتباهی کردن ..من سر درنمیارم ولی یه بار ازمایشگاه بودم منشی زنگ زد ب یه خانمی گفت بیا دوباره خون بده .ولی قبلش دکتره ب منشی گفت ما فکر کردیم باید خون لخته بزنه برا ازمایش ولی فلان ازمایش نیازی ب لخته نیس زنگ بزنه دوباره بیاد ازمایش بده
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خب ینی چ مشکلی خیلی ترسیدم واقعن چرا درست آزمایش نمیگیرن باز هزینه دوباره هم بدیم
نه هزینه نداره برای مامانم که نگرفتن . درسته میخوان مطمین شن . مامانم کم خونی شدید داشت درحدی که باید خون تزریق میکرد زنگ زدن گفتن اشتباه شده دوباره بیاد ازمایش بعد که جوابش درست بود گفتن میخواستن مطمین شن
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
ازمایش ادرار دخترم یه بار اینطوری شد. واژنش رو شسته بود و با دستمال کاغذی خشک کرده بود و بعد تیکه های دستمال تو ادرارش که گفتن الوده س باید دوباره تکرار بشه. حالا برا ازمایش خون هم ممکنه لوله ای که خون رو میریزن و نگهداری میکنن الوده بوده باشه و...
مطمئنا مشکل از خودشونه . من یه مدت قند خونم خیلی پایین بود . دکتر برام آزمایش نوشته بود رفتم خون دادم فرداش از آزمایشگاه زنگ زدن که دوباره بیا اشتباه شده . دوباره رفتم خون دادم بازم زنگ زدن که اشتباه شده بیا . رفتم پرسیدم که چه اشتباهی ؟ دیدم نگو قندم از حد نرمال پائین تر نشون داده در حالیکه برای من نرمال بود آزمایشگاه هم که تا حالا همچین چیزی ندیده بود فکر میکرد اشتب شده