2777
2789

اگه پولداری اره. وگرنه من بیشتر از صدتومن به این نمیدم 😐

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم چیز خاصی نیست که بخواهی این قدر پول براش بدی و مارک بخری 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
اگه پولداری اره. وگرنه من بیشتر از صدتومن به این نمیدم 😐

من برای کارم کلی خورد کردنی دارم سیب زمینی گوجه فراوون باید خورد کنم ،بخاطر اینکه تیغه هاش اصله و آلمانی گرونه 

اگر چه نباید اینقدر گرون باشه ،بله فعلا پولش موجوده

تیغه هاش خیلی خیلی تیزه مثل اینکه  من شغلم اشپزیه واقعا لازم دارم یه همچین چیزی ،بنظر خودمم یک ...

میخای بازم ی چند جا سوال کن بنظرم خیلیه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ظرف شور😐 منظورتو متوجه نمیشم😉😉

اخه خونه ی مامانم بودم ، اینو داشتیم بعد بدونه ظرفشور شستنش سخت بود ، دیکه بی خیال استفادش شدیم 

اگه ظرفشور دارید و‌مطمئنید اصله بخرید ، وگرنه بدون‌ظرغشور به احتمال زیاد زیاد استفادش نمیکنید وتمیز کردن تیغش سخته

وای ن خیلی گرون میگه ..من چندسال پیش ۶۰تومن خریدم ..الان نهاااااایت ۲۰۰ می ارزه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اخه خونه ی مامانم بودم ، اینو داشتیم بعد بدونه ظرفشور شستنش سخت بود ، دیکه بی خیال استفادش شدیم  ...

اصلا سخت نیس من دارم 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
تو نظرات مردم خوندم همه راضی بودن ،دیگه نمیدونم ،پول کمی هم نیست والله

خوبی ک خوبه ولی خییییلی گرونه .