2777
2789

من داشتم اگر انقد حاد با چیزی درمان نمیشه خب جراحی کن عملش سرپاییه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما جراحی کردی؟

بله ی سری با شامپو روغن چای و پمادها که داد خوب شد سری بعد اصلا خوب نشد مجبور شدم جراحی کنم کلینیک نگاه

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
بله ی سری با شامپو روغن چای و پمادها که داد خوب شد سری بعد اصلا خوب نشد مجبور شدم جراحی کنم کلینیک ن ...

بعد از جراحی پلکت مثل اولش شد؟

اخه من 12 سال پیش مجبور شدم جراحی کنم پلک راستمو ولی از اون موقع تاحالا چشم راستم کوچیکتر ب نظر میاد

انگار که ورم داشته باشه پلکم

نميخوام جراحي كنم عزيزم.پلك هاي من مستعد هستش.دايم ميزنه .جراحي مكرر هم خطرناكه.يكي از دوستان گفته بود كه خوب شده با يك دم كرده شسته اما متاسفانه پروفايلش محرمانست و نميتونم بهش پيام بدم شايدم اشتباه ميكنم . اين ادرس تاپيكش هست . ميتونيد كمكم كنيد باهاش ارتباط برقرار كنم؟؟؟؟توروخداااااااااااااااااااا .اسمش كپنك هستش.ميخوام باهاش ارتباط برقرار كنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1409812/توروخدابیاین

بعد از جراحی پلکت مثل اولش شد؟ اخه من 12 سال پیش مجبور شدم جراحی کنم پلک راستمو ولی از اون موقع تاح ...

نه من تغییری تو پلکم ایجاد نشد جفت چشمام اندازه هم هستن چرا آخه باید کوچیک شه به دکتر نگفتی😐کجا عمل کردین؟ 

بله ی سری با شامپو روغن چای و پمادها که داد خوب شد سری بعد اصلا خوب نشد مجبور شدم جراحی کنم کلینیک ن ...

اسم دكترت چي بود عزيزم؟و اينكه كورتون تزريق كرد به پلكت؟؟ اصلا چيزي تزريق كرد ؟ 

من هر روز يه جاي پلكم گل مژه ميزنه و تبديل ميشه به شالازيون. توووووروخدااااا چكار كنم با اون خانومه ارتباط برقرار كنم؟

اون موقع بچه بودم خیلی سال ازش گذشته تهران نیستم شهرستانم پیش یه دکتر چشم جراحی کردم😕

وای من بودم مطبش تخته بود درش مجوز طبابت باطل میدادم دستش😐خدا لعنتش کنه

اسم دكترت چي بود عزيزم؟و اينكه كورتون تزريق كرد به پلكت؟؟ اصلا چيزي تزريق كرد ؟  من هر روز يه ...

روشنک نظری بود ی قطره فقط زد که بی‌حس شه اما من انقد استرس بالا بودم نیمه بیهوشم کرد که پلک نزنم کارش و بتونه انجام بده ده دقیقه کلا طول کشید بعد اتاق ریکاوری و خونه 

ریپلای کن اگر جواب بده که خیلی خوبه بالاخره میاد میبینه بهت میگه من سال 94 800 تومن هزینه م شد با داروهام الان که 😐😐😐😐

روشنک نظری بود ی قطره فقط زد که بی‌حس شه اما من انقد استرس بالا بودم نیمه بیهوشم کرد که پلک نزنم کار ...

مرسي عزيزم.نميدونم چكار كنم برنگرده  خيلي هم صورتمو ميشورم با شامپو ولي .....

مرسي عزيزم.نميدونم چكار كنم برنگرده    خيلي هم صورتمو ميشورم با شامپو ولي .....

آره میدونم چی میگی منم انقد استرس دارم میگم نزنم ی وقت ان شاء الله به خیر رفع شه برات