2821
2789
عنوان

دلم گرفته😐💕

70 بازدید | 15 پست

اه مثلا داداشم با عموم بحثش شده باشه چرا من باید ناراحت باشم😐دلم گرفت آخه زنگ زد به من عموم گفت داداشم که پیش اون کار می‌کنه دیگه لازم نیست بره سرکارش چون بی نظمه الان به من چه ولی واقعا حالم بد شد نمی‌دونم🤦🏼‍♀️

میشه یه چیز بگید لطفا 🥺

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

منم بودم غصه می خوردم 

فک کنم من و تو کلا عادت داریم غمای دیگرانم بخوریم🤕

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم بودم غصه می خوردم  فک کنم من و تو کلا عادت داریم غمای دیگرانم بخوریم🤕

بخدا حالم بد شد الآنم عموم اومده دم در خونمون🤦🏼‍♀️🥺

خب ادم برای خانواده خودشم ناراحت بشه باید بگه چرا ؟ خو دست خودمون که نیست 

آخه من ناراحت باشم هیچکس اصلا براش مهم نیتس همین داداشم نمیگه چرا عسل ناراحته حالا من برای هر چیز اینا باید ناراحت بشم

بخدا حالم بد شد الآنم عموم اومده دم در خونمون🤦🏼‍♀️🥺

هووووف چی بگم😔

خودتو بی خیال بگیر سرگرم کن خودتو

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
خانواده تو غم و شادی هم شریک ان

من ناراحت باشم هیچکس براش مهم نیست هیچکس اصلا توجه نمیکنن حالا من برای هرچیز اینا ناراحت میشم الآنم اینطوری شده هعی میگم بعدش چی میشه 🥺

من ناراحت باشم هیچکس براش مهم نیست هیچکس اصلا توجه نمیکنن حالا من برای هرچیز اینا ناراحت میشم الآنم ...

برای منم پیش اومده ولی دلم طوری هست که نمیتونم بی توجه باشم .میگم خانواده م هر چی باشن بهتر از غریبه بدردم میخورن و دلسوزم هستن 

اینو قبلا متوجه نشده بودم تا زمانی که مشکلی برام پیش میومد ..

«خدایـا جمیـع بیمـاران را شفـای عاجـل بـده»
برای منم پیش اومده ولی دلم طوری هست که نمیتونم بی توجه باشم .میگم خانواده م هر چی باشن بهتر از غریبه ...

بخدا حالم خیلی بد شد آخه هرچی هم میشه زنگ میزنن به من🤦🏼‍♀️