2821
2789
عنوان

هودی

308 بازدید | 9 پست

میخوام برای نامزدم هودی بخرم نمیدونم چه سایزی بگیرم

هر سایزی که باشه باید یه سایز بزرگتر برای هودی بگیرم؟

کمک لطفا

تکرار غریبانه‌ی روزهایم چگونه گذشت، وقتی روشنی چشمهایم در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود🖤

برا پسرا فیکس تن برا دخترا ده برابر باید بزرگتر باشه

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا پسرا فیکس تن برا دخترا ده برابر باید بزرگتر باشه

پس سایز خودش باید بگیرم ممنون 

بعضی سایتا هودیا سایز بندی ندارن اونا رو چی میگی؟

تکرار غریبانه‌ی روزهایم چگونه گذشت، وقتی روشنی چشمهایم در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود🖤
پس سایز خودش باید بگیرم ممنون  بعضی سایتا هودیا سایز بندی ندارن اونا رو چی میگی؟

فری سایز

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
میدونم یعنی برای هر شایزی میشه حتی xxl

نمیدونم اونو ولی خب از فروشنده بپرس راهنماییت میکنه

یکی سایزش بزرگ باشه چی؟

ببین سایزش چیه بعد رفتی بخری بپرس بگو واسه همچین سایزیم میشه

من و نامزدم خریدیم فری بود بعد واسه اون کیپ تنش شد واسه من گشاد و بلند شد همه فکر میکردن زنونه مردونه بوده

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…