2821
2789
عنوان

کاشت بذر گل

3162 بازدید | 19 پست

سلام خانم ها من چنتا بذر گل خریدم ولی نمیدونم چجوری باید بکارمشون کسی هست بتونه بهم یاد بده ممنون میشم 

خانوما میشه لطفایدونه ایت الکرسی برام بخونید ممنون تون میشم خیلی لطف بزرگی در حقم میکنید لطفا اگه خوندید بهم بگید تا منم براتون بخونم 🙏🙏              التماس دعا🙏🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه بذر گلی

۴ تا س یکی شون بنفشه سفید خالدار

یکی شون شاه پسند الوان..لاله عباسی الوان..اطلسی معطر 

خانوما میشه لطفایدونه ایت الکرسی برام بخونید ممنون تون میشم خیلی لطف بزرگی در حقم میکنید لطفا اگه خوندید بهم بگید تا منم براتون بخونم 🙏🙏              التماس دعا🙏🙏
بذر چی عزیزم یکم بدا خیس بخورن تو خاک سبک کوکوپیت پرلیت یا بستر کشت بگیر بکار

لاله عباسی الوان

اطلسی معطر

شاه پسند الوان

بنفشه سفید خالدار

این بذرهاهستن

چه گلی هست؟

گفتم

بذر چی عزیزم یکم بدا خیس بخورن تو خاک سبک کوکوپیت پرلیت یا بستر کشت بگیر بکار

این خاک رو از کجا بگیرم تو خاک رس نمیشه

۴ تا س یکی شون بنفشه سفید خالدار یکی شون شاه پسند الوان..لاله عباسی الوان..اطلسی معطر 

24 سایت بزار لای دستمال نم دار. بعد سطح خاکو اندازه ی بندانگشت کنار بزن بذر هارو بذار توش

و اینکه حتما اول تو گلدون کوچیک بکار اگ گلدون زیادی بزرگ باشه ریشه هاشون میگنده 

گلدونت حتماااا حتمااا تهش سوراخ باشع

این خاک رو از کجا بگیرم تو خاک رس نمیشه

عزیزم ابنا راحتع میتونی بیست چهار ساعت بذاری خیس بخورن بعد تو خاک کامل خوب بکاری. میتونی خاک سبک که کوکوپیت و پرلیت داره از گلخونه ها بگیری بواری یا خاک بستر کشت.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اینا رو نکاشتم

😔

24 سایت بزار لای دستمال نم دار. بعد سطح خاکو اندازه ی بندانگشت کنار بزن بذر هارو بذار توش و ا ...

میخام تو شونه تخم مرغ بکارم تا هر وقت که در اومدن از شونه در شون بیارم بذارم تو خاک و اینکه خاک باغچه خودمون شنی هست سنگ قاطیش هست 🤕نمیشه تو خاک باغچه بکارم 

۴ تا س یکی شون بنفشه سفید خالدار یکی شون شاه پسند الوان..لاله عباسی الوان..اطلسی معطر 

فقط دو تای آخری در میاد اون دو تا در نمیاد

اخرای بهمن یا اوایل اسفند بکارشون

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792