2777
2789
من سرطان دارم 😐🥺 کاش داشتم 

معلومه که نمیدونید این نوع سرطان چی هس چون اگه یه سر به بیمارستانایی که بخش بستری واسه خون وسرطان دارن بزنید اونوقت دیگه اصلاً دلتون نمیخوادبه هیچ نوع سرطان مبتلا بشین

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
معلومه که نمیدونید این نوع سرطان چی هس چون اگه یه سر به بیمارستانایی که بخش بستری واسه خون وسرطان دا ...

اره پسردایی منم سرطان خون داره طفلی 5 سالشه چ زجری میکشه برای سلامتیش دعا کنین لطفا🙏

تیکر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه که نمیدونید این نوع سرطان چی هس چون اگه یه سر به بیمارستانایی که بخش بستری واسه خون وسرطان دا ...

😂چون دوست دارن بمیرم 

میدونم خیلی درد میکشن یکی از فامیلامون سرطان داشت شیمی درمانی می‌کرد ولی مرد

ببین من یه مرکز درمان سرطان میشناسم تو سایت و اینستاگرامش خیلی مطالب علمی و درستی میزارن و به روز ترین تجهیزات درمان سرطان رو داره آدرس سایتشو میزارم برات ما برا یسرطان عموم یکی از آشنا ها این مرکز رو معرفی کرد واقعا هم بهترین متخصص هارو دارن https://neginazadi.com/