2777
2789
عنوان

خيانت

123 بازدید | 11 پست

شوهرم منو ول نميكنه بره اما متوجه شدم در حد تلفنى با كسى حرف ميزنه باهمم رابطه ج ن س ى خيلى دير به دير دارييم هرچقدم كه ميگم جدا شيم قبول نميكنه ميگه تو رفتارتو بلد نيستى ناگفته نماند اتفاق هاى بدى از طرف خانوادم افتاد و نتونستم به خودم توجه كنم و به خودم برسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا مستقيم بهم نميگه

چون شاید غرور  داره شاید عقلش نمیرسه شاید میخواد شما رو متوجه کنه زندگی الانتون  همچین سرانجامی داره به جای این حرفا سعی کنید تغییر کنید خب بدبخت داره بهتون غیر مستقیم میگه مشکل کجاس 

اونم که مستقیم بهتون نگه،همین که میبینی جذب یه نفر دیگه شده،یعنی از شما راضی نیس خب،کاری نداشته باش که اون بهت نگفته،خودت از امروز شروع کن و نقص هات رو رفع کن...

هرچندخیلیا خانمشون مشکلی هم ندارن ولی بازم خیانت میکنن،چون خودت گفتی به خودت توجه نمیکنی،گفتم که نقصهات رو رفع کن

✍🏻...دنــیایِ خوبیـــها گُذَشـت...✍