2777
2789
عنوان

تعبیرخواب هرکی بلده کمکم کنه

114 بازدید | 20 پست

دوستان من همیشه خواب میبینم که دارم ازدواج میکنم و خونواده داماد کلی طلا برام میارن نشونم میکنن بارها و باارها این خواب رو دیدم من متاهلم ۲تا بچم دارم...کسی میدونه تعبیرشو؟

طلا غم و اندوهه عزیزم صدقه بدین

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

سعادت و خوشبختی و عاقبت بخیری نصیبتون میشه

خیره ان شاالله

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله خیره

اینجا ک اگه کسی خواب طلا ببینه اگه متاهل باشه به بچه اونم پسر تعبیر میشه

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
طلا غم و اندوهه عزیزم صدقه بدین

کی گفته طلا غم و اندوهه🤔🤔🤔

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
عزيزم تعبير خواب گوشت چيه؟ انگار قربوني باشه بسته بسته شده 

حتما حتما حتما صدقه بده و خوابت رو واسه آب تعریف کن و از خدا بخواه ک به خوبی تعبیر بشه

عزيزم تعبير خواب گوشت چيه؟ انگار قربوني باشه بسته بسته شده 

گوشتم خوب نیست قربونت صدقه فراموش نشه

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

طلا واسه مجرد ازدواج و خاستگاره

واسه متاهل پول و سعادت 

حتما حتما حتما صدقه بده و خوابت رو واسه آب تعریف کن و از خدا بخواه ک به خوبی تعبیر بشه

خيلي بده؟ خواهرم خواب ديده كه داداشم كه تازه فوت كرده گوشتاي مثل قربوني اورده 

خيلي بده؟ خواهرم خواب ديده كه داداشم كه تازه فوت كرده گوشتاي مثل قربوني اورده 

خدا رحمت کنه برادرتون رو

ببین مرده تو خواب چیزی واسه آدم بیاره خوبه

ولی تعبیر خواب گوشت اصلا خوب نیس

غم و غصع 

من چندوقت پیش خواب دیدم با برادرشوهرم داریم گدشت نصف میکنیم هی میگفتم چه گوشت پیریه اشتباه کردی نصفش کردی

صبح صدقه هم دادم ولی غروب همون روز خبر فوت عمه شوهرم رو که پیر بود بمون دادن

خدا رحمت کنه برادرتون رو ببین مرده تو خواب چیزی واسه آدم بیاره خوبه ولی تعبیر خواب گوشت اصلا خوب ن ...

ممنون عزيزم زنداداشم هم خواب ديده همين برادرم چندتا پاكت آورده و گفته يكيشو بدن به من