2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باید بری ثبت احوال چند ماهی زمان میبره 

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

از صفحه اول شناسنامه حذف میشه

اما تو قسمت توضیحات وارد میشه 

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
من فامیلیم پیشوند داشت برش داشتم  البته ۸ سال پیش حدودا  درست یادم نیس اما کمتر از ۴۰.۵۰ ...

توو شناسنامه همسر ک با پسوند وارد شده چه جوری عوض بشه

خدایا شُکرت❤🧿
توو شناسنامه همسر ک با پسوند وارد شده چه جوری عوض بشه

ایشونم باید عوض کنه شناسنامه شو 

من قبل ازدواج برداشتم‌ تو شماسامه همسرم نیس دیگه

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
چقد دنگو فنگ داره با ۱بار رفتن ثبت احوال درست میشه؟

نه یه بار شما باید بری اگه مدارکت کامل باشه و دلیلت قانع کننده تا شناسنامت عوض شه .بعد که شناسنامت اومد همین راهو واسه شناسنامه همسرت میری

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
نه یه بار شما باید بری اگه مدارکت کامل باشه و دلیلت قانع کننده تا شناسنامت عوضشه .بعد که شناسنامت او ...

میشه من واسه جفتمون برم یا هرکس باید برای خودش بره

خدایا شُکرت❤🧿
برای ارث و میراث مشکل پیش نمیاد؟

نه خب تو شناسنامه جدید تو صفحه توضیحاتت مینویسن که فامیلی قبلیت چی بوده و الان به چی تغییر پیدا کرده 😃

اما مدارکت همه با فامیلی جدیده 

اداره جاتم جز اداره گذرنامه کاری با اون توضیحات نداره