2777
2789
عنوان

کسی هست ۸۳کیلو باشه و بیاد رژیم بگیریم تاعید؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 255 پست
دیشب تا دو بیدار موندم ضعف رفتم حالم بد شد یهو رفتم یه قاشق کف نی شکر خوردم نمیدونم شما میدونین کفش ...

نه نمیدونم چیه؟

دیدی دختر بهت گفتم انقد کم نبند کالریتو؟؟!!!!اسیب میزنه.

میوه بخور هم کالری کمی داره هم قندتو میزون میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه نمیدونم چیه؟ دیدی دختر بهت گفتم انقد کم نبند کالریتو؟؟!!!!اسیب میزنه. میوه بخور هم کالری کمی دا ...

هر شب زود میخابیدم ک حس نکنم چیزی یه دیشب همسایم مهمون داشت نزاشت بخوابیم بیدار موندم مردم از ضعف😭😭

🥰🤱🏻
هر شب زود میخابیدم ک حس نکنم چیزی یه دیشب همسایم مهمون داشت نزاشت بخوابیم بیدار موندم مردم از ضعف😭 ...

دیگه نکن ایاینکا با خودت ولی واقعا خیخیی کم میخوری.ممکنه بعدا خدایی نکرده مشکل معده یا کبد پیدا کنی.

میوه و لبنیات و مغز بخور حتتتما

سلام صب بخیر گلم ..روز چهارم رژیم شوک خگخ کنم یا طبق کالری رژیم ..نفهمیدم ؟؟؟@abremaman

سلام عزیزم.یا کالری رژیم یا خگخ.

اگه خگخ میگیری پس خگخ بگیر

اگه تاحالا نگرفتی و نمیتونی بگیری همون کالریه رژیمت

بچه ها کجایین؟؟؟

من گزارش ندم شماهم نمیدین؟؟؟؟

گزارش#  

صبحانه چای دارجین.خرما.پنیر لاکتیکی.گوجه.خیار

ناهار سیب زمینی ابپز.ماست.زیتون.سبزی

شام تخم مرغ ابپز.گوجه سبزی

میان وعده پرتقال.کیوی.بادام.گردو.کشمش.بادام زمینی

ورزش بیست مین پیاده روی.۵۰شنادیوار.۳۰چرخش روسی.

@گل_سرخ78  

@taraneh11  

@کمپوت  

@s1918  

مرسی عزیزم از راهنماییت ...خداروشکر میتونم کالری رژیممو بگیرم ...خگخ خیییییییلللی سختمه فک کنم میمردم😂

شروع رژیم ۹۹.۱۰.۲🥰...وزن فعلی ۷۸..وزن هدف ۶۵ ..من میتونم موفق شم 🤩🤩🤩🤩🤩
بچه ها کجایین؟؟؟ من گزارش ندم شماهم نمیدین؟؟؟؟ گزارش#   صبحانه چای دارجین.خرما.پنیر لاکتیک ...

سلام.

گزارش

صبحانه یه پیاله ماست خوری سوپ مرغ مرغاشو نخوردم.

ناهار گل کلم و دو تا برگ کاهو 

شام سالاد ذرت.

🥰🤱🏻
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز