2777
2789
عنوان

معاینه

156 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من امروز معاینه لگن شدم 36هفته و4روزمه ولی هیچ  دردی احساس نکردم نهایت فکر کنم سی ثانیه طول کشید و دکتر هم دوانگشتش خیلی کم داخل برد اصلا فشار نیاورد بعد هم ظاهرا سر جنین رو با انگشتش سریع حس کرد و گفت وارد لگن شده یا با به قولی سر با لگن فیکس شده چیز دیگه ای نگفت خواستم ببینم همینجوریه معاینه لگن الان چقدر طول میکشه تا زایمانم با این شرایط؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا من ۳۸معاینه شدم دو روز بعد بچم اومد

البته من دردام یکم شروع شده بود

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
ببخشید یه سوال حتمن باید معاینه لگن شد؟؟؟ میشه کسی خودش نخاد؟؟؟

موقع دردات چن بار معاینت میکنن ببین دهانه رحمت چقدر بازه و ...

کی بچه میاد

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
ببخشید یه سوال حتمن باید معاینه لگن شد؟؟؟ میشه کسی خودش نخاد؟؟؟

نه حتما ۳۸ هفته یا ۳۶ هفته معاینت میکنن ک ببینن برای زایمان مشکلی داری یانه

مگر اینکه سز باشی 

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤
من میخام سزارین کنم...ربطی به سزارین و طبیعی داره؟؟؟

سز رو نمیدونم عزیزم اما احتمالا چک کنن و تاریخ سز رو برات بزنن

اگ تاریخ سز رو زدن  و تا قبل اون دردات شروع نشه دیگ فک نکنم معاینه کنن

گوش اندام شنوایی و تعادل

کلینیک گوش تهران، یکی از جامع ترین کلینیک های گوش کشور است. این کلینیک از متخصصان برجسته ای در زمینه جراحی گوش، حلق و بینی، شنوایی و تعادل بهره می برد.

خدمات کلینیک

۱. انجام آزمایشات تخصصی برای سرگیجه و عدم تعادل

۲. اقدامات درمانی برای توانبخشی سرگیجه

۳. آنالیز گوش میانی و داخلی

۴. درمان وزوز گوش

۵. تجویز و فیتینگ سمعک

۶. آزمایشات تشخیصی پایه و الکتروفیزولوژیک شنوایی

خدمات کلینیک گوش تهران هم برای اطفال است و هم بزرگسالان

برای اطلاعات بیشتر برای رزو نوبت از این مرکز تخصصی گوش می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02188202934

02188205806

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک ۱۲)، طبقه ۹، کلینیک گوش تهران

آدرس اینستاگرام کلینیک: https://instagram.com/tehranearclinic?igshid=efk54g0xk3vy