2777
2789
عنوان

خرید طلا

97 بازدید | 11 پست

به نظر شما خرید طلا همچنان با وجود بورس و خرید زمین و ... یک روش سرمایه گذاری امنیه به خصوص برای خانم ها؟

خرید چه نوع طلایی بهتره؟ النگو یا سکه یا طلای دست دوم؟ یا اصلا فرقی نمیکنه

و اینکه هرتجربه ای دارید در این مورد که سود کردید یا ضرر کردید با خرید طلا در گذشته، بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلای دست دو خیلی خوبه هم استفاده داری هم سرمایه س اما به طلا زیر 5 سال به عنوان سرمایه نگاه نکن 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

بنده 7 ساله دارم پس انداز طلا میخرم و هم اکنون باهمون طلاها و البته دوتا وام هم خودم خونه دارم هم زمین هم ماشین ...از طلای سنگینم شروع نکردم اینجا بارها گفتم من با طلای بچه شروع کردم یعنی من سال 96 حدود 90 گرم فقط طلا بچه داشتم

موفق باشید👌 🌹 طلای دست دوم میخریدید؟

ممنونم ...این اواخر بله ...وگرنه اوایل اصلا پیدا نمیکردم دست دوم یا بهتره بگم سنم کم بود نمیدونستم چیه اصلا ...مهم ترین چیز اینه که به موقع بخری و به موقع تبدیل کنی ...زیر 3 سال نباید دست بزنی البته تو شرایط دوسال اخیر حتی رو هرماه سود بود 

ممنونم ...این اواخر بله ...وگرنه اوایل اصلا پیدا نمیکردم دست دوم یا بهتره بگم سنم کم بود نمیدونستم چ ...

منم سنم کمه تقریبا و دوست دارم با این روش سرمایه گذاری کنم. میتونم بپرسم از کجا طلای دست دوم پیدا میکنید؟ اطرافیان یا برنامه بازار و یا چی؟

منم سنم کمه تقریبا و دوست دارم با این روش سرمایه گذاری کنم. میتونم بپرسم از کجا طلای دست دوم پیدا می ...

میرم بازار بزرگ طلافروشا ..هر طلا فروشی میرم تو میپرسم ...اکثرا دارن بعد ازت میپرسن در چه قیمتی میخوای ..اکثر طلاهاشم زشته ولی واسه پس انداز همون زشتارو باید خرید چاره نیست😂