2777
2789
عنوان

نااميدم😓

99 بازدید | 10 پست

مدتيه هيچ چيزي منو خوشحال نميكنه همش ميگم خوب تهش چي انگيزه اي ندارم حتي حوصله روزمرگيامم ندارم چيكار كنم ؟ ٢٩ سالمه و ٨ سال ازدواج كردم 😢هيچ مشكلي ندارم ولي حوصله زندگي ام ندارم وقتي ميبينم بعضيا چه تلاشي ميكنن براي زندگي به نظرم خيلي بيهودس

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

خيلي حس ميكنم زندگيم يكنواخته 

چيكار كنم حال دلم خوب شه

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عین من. سگ برینه تو زندگیم

😢خيلي بده اخه تو اوج جووني اين حس😭😭😭😭😭

عین من. سگ برینه تو زندگیم

عزیزم چرا انقدر ناراحتید ؟

برام صلوات بفرستید اپتیما 2018 بخرم.                                                                                            کاشکی خدا ما رو هم نگاه کنه                                                                                                        
عزیزم چرا انقدر ناراحتید ؟

انگيزه اي نداريم براي زندگي انقدر زندگيم يكنواخته كه ديگه خسته شدم همش ميگم چرا زندگي من روال طبيعي نداره؟ 

بعد ٨ سال دلم بچه ميخواد شايد با اومدنش يكم تغيير كنه زندگيم شوهرم همكاري نميكنه تو اين زمينه هي ميگه بچه بياريم چي ميشه؟ ايندش چي؟ تو اين كرونا تو اين وضعيت اقتصادي تو اين جنگ ......

مثل من ولی من ریشه بدبختیا و ذهن درگیرمو میدونم از مشکلات خانوادگی و نازاییمه 

منم به جورايي بر ميگرده به بچه دلم ميخواد تنوعي بياد تو زندگيم يكم انگيزه بگيرم به خاطر بچم ولي شوهرم از زير بار مسوليتش شونه خالي ميكنه

منم به جورايي بر ميگرده به بچه دلم ميخواد تنوعي بياد تو زندگيم يكم انگيزه بگيرم به خاطر بچم ولي شوهر ...

اخی حق داری حالا من برعکس شوهرم هی میگه چرا تو باردار نمیشی و باخنده همش میگه ی زن بگیرم واسمون ۲تا بچه بیاره بعد میفرستیمش بره😏 

اولش روزمرگیه بعدش میشه پوچی کاملا درک میکنم 

😭دلم نميخواد اينجوري باشمممممممممممممم