2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 19 پست

اجی عزیزم میدونم که تو هیچی  کمنداری  اما اونم از همون اولش ایجور ادمی بود دیگه  چاره ای نیست  اگه می خوای تقییر کنه شاید با تهدید بهتر بشه   تو ک خیلی بچه ای ک بخوای واسه ادما ا 

خدا جونم  مواظب نی نی کوچولوننخودیم باش که سالم بیاد تو بغلم 
اجی عزیزم میدونم که تو هیچی  کمنداری  اما اونم از همون اولش ایجور ادمی بود دیگه  چاره ...

یعنی بزارمش تو حال خودش بمونه کاری بهش نداشته باشم؟ 

همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉                             تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂.                          اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁.           خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون             تو تواین جهان تک وخاصی😊.                                  ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️  تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃  از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بزارمش تو حال خودش بمونه کاری بهش نداشته باشم؟ 

نه تهدیدش کن به جدایی  یا بگو ک اگه بهوای اینجوری بشی منم میشم یکی مثل خودته تو خیلی کم سن و سالی نزاذ همچین ادمی اینده تو خراب کنه اگه جدی باشی و 

خدا جونم  مواظب نی نی کوچولوننخودیم باش که سالم بیاد تو بغلم 
نه تهدیدش کن به جدایی  یا بگو ک اگه بهوای اینجوری بشی منم میشم یکی مثل خودته تو خیلی کم سن و سا ...

ممنونم گلم از پیشنهادت چشم این کارو میکنم 

خودش خیلی ازم بزرگتره 30سالشه

همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉                             تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂.                          اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁.           خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون             تو تواین جهان تک وخاصی😊.                                  ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️  تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃  از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠