2777
2789
ذکر و ختم؟.. یعنی واقعا نشستی و برای اینکه حسود نباشی دنبال ذکر و ختم میگردی؟ بهتر نیست کمی ...

ببین اگ ذهنم سالم نبود دنبال نجات خودم نبودم من هیچ وقت اینجوری نبودم واسه همین کمک میخام

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ببین اگ ذهنم سالم نبود دنبال نجات خودم نبودم من هیچ وقت اینجوری نبودم واسه همین کمک میخام

پس بگرد دنبال خود واقعیت..

بفهم کی هستی و برای چی هستی.‌.

ببین ظرفیتها و تواناییهایی رو که تو وجودت هست و ازشون بی خبری..

.

.

.

.

.

.

.

اینجوری حسود هم نیستی..

پس بگرد دنبال خود واقعیت.. بفهم کی هستی و برای چی هستی.‌. ببین ظرفیتها و تواناییهایی رو که تو وجود ...

راستش می فهمم شوهرخواهرم داره رابطه خواهرمو با خانوادمون خراب می کنه حالم گرفتست نمیدونم اسمش چیه دوست دارم یه حرفی بزنم ولی هرچی بگم میدونم میگن حسودی کرد

راستش می فهمم شوهرخواهرم داره رابطه خواهرمو با خانوادمون خراب می کنه حالم گرفتست نمیدونم اسمش چیه دو ...

الان یه مشکل دیگه داریم...

واقعا حسودی یا این چیزیه که اونا میخوان بگن؟!!!!

الان یه مشکل دیگه داریم... واقعا حسودی یا این چیزیه که اونا میخوان بگن؟!!!!

نمیدونم ابجی فقط میدونم ناراحتم از اینکه باخواهرم کاری کرده ک مث خودش ک خانوادش بهش توجه نمی کنن ماهم باذخواهرم اونجوری بشیم

نمیدونم ابجی فقط میدونم ناراحتم از اینکه باخواهرم کاری کرده ک مث خودش ک خانوادش بهش توجه نمی کنن ماه ...

اولا اینکه من نهایت برادر شما باشم..‌

دوم اینکه با توجه به اینکه هنوز نمیدونین حستون درسته یا نه(حسادت)،پیشنهاد اول و آخر من به شما اینه که اول سعی کنین با خود واقعیتون آشنا بشین..

اینجوری نه تنها در این چالش بلکه در چالشهای بعدی زندگیتون میدونین که کجای کار هستین..

باور کنین..