arqavannnnnnnnn مدیر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 377 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 17 پست بچه ها من ۳ روز بعد از تاخیر پریودیم بی بیچکزدممثبت شد.فرداش رفتم ازمایش بتام ۱۸۳۴بود یعنی۴ روزتاخیر.عدد بتام خوبه؟؟؟؟ برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️ 1399/10/15 | 11:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arqavannnnnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 377 مبارکه عزیزم یه سوال دارم روز موعد پریودی درد یا حالت پریودی داشتی؟ فدات .اره عزبزم افتضاح همین الانشم دارم.از سینه درد متوجه باردرری شدم برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️
zazii عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 1823 فدات .اره عزبزم افتضاح همین الانشم دارم.از سینه درد متوجه باردرری شدم من هم دارم نگرانم که پریود بشم. میترسم بی بی چک بزنم منفی بشه بخوره تو ذوقم برای اقدامی ها دعا کن
arqavannnnnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 377 [QUOTE=171285271]من هم دارم نگرانم که پریود بشم. میترسم بی بی چک بزنم منفی بشه بخوره تو ذوقم برای اقدامی ها دعا کن[/QUOTEعزبزم توسل کن به حضرت رباب خیلی قشنگ حاجت میدهمنم با نا امیدی زدم یهو دو تا خط شد اگه عز موعدت گذشته بزن برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️