ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم یک ماهه سقط کردم و خیلی کم خونریزی داشتم ، اما دوره بعدیم شروع نشده و مدام سرگیجه دارم ...برای خونریزی رفتی دکتر عزیزم ؟
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
خب دوباره پیگیر شو عزیزم ، این طوری ضعیف میشی ، تازه پنج هفته که خیلی کم بوده نباید انقدر خونریزی داشته باشی حتما باز مراجعه کن
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
رفتم هفته قبل بهم امپول و دارو داد بخدا همش هم خارجی
تو خونه سقط کردی عزیزم ؟