2777
2789
عنوان

سحرو جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 27 پست
منکه تا الان هرکی رفته پیش دعانویس ، یا گفته براتون دعا خوندن ، یا طلسم شدن ، یا عیب میزاره روش بختش ...

اخه این دعانویس ادم خوبی بود تو حسینیه برامون سر کتاب باز باز کرد برای سر کتابم پولی نگرفت به خاطر همون دعایی که بود برامون باطل کرد ۵۰ هزار فقط گرفت خداییش زندگیم از این رو به اون رو شد حالا به نظر شما یعنی بازم دروغ گفته

اخه این دعانویس ادم خوبی بود تو حسینیه برامون سر کتاب باز باز کرد برای سر کتابم پولی نگرفت به خاطر ه ...

عزیز این  دعانویس ها برای جذب شما معلومه از این پوشش ها استفاده میکنن

ما در دین دعانویسه خوب نداریم 

رجوع به دعا نویس یعنی پشت کردن به قدرت خدا 

هردعایی هم بهتون بده ، میخواد اصلا کاملا دعاش دینی باشه 

هیچ اثری نداره ، چون از دعانویس گرفتین ، کسی که قدرتش و حرفاش براتون از خدا و منابع وصل بهش مهمتر بوده 

مشکلی هم ازتون حل بشه به اون ارتباطی نداره ، اگه مشکلتون حل نشده بود الان میومدین میگفتین دعانویس ها بدرد نمیخورن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز این  دعانویس ها برای جذب شما معلومه از این پوشش ها استفاده میکنن ما در دین دعانویسه& ...

مخالف حرفتونن

خود پیغمبر هم به سحر و جادو و چشم زخم و اینا اشاره کرده

حالا بعضیا موکل خوب دارن دعای خوب میکنن

بعضیا هم از شیاطین و اجنه استفاده میکنن واسه نابودی و خراب کاری ک طلسم هست و سحر و جادو

مطمئن باش هیچی دروغ نیس

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
عزیز این  دعانویس ها برای جذب شما معلومه از این پوشش ها استفاده میکنن ما در دین دعانویسه& ...

حرفاش که مهم نبوده من در اصل اولین بارم بود رفتم اونم از سر ناچاری چون میخواستم ببینم واقعا دعایی هست یا نه چون ده ساله دارم سختی میکشم درسته که هیچ قدرتی از خدا بالاتر نیستش ولی از کجا باید میفهمیدم که دعا دارم یا نه چون خود خدا هم گفته که سحرو جادو هستش 

مخالف حرفتونن خود پیغمبر هم به سحر و جادو و چشم زخم و اینا اشاره کرده حالا بعضیا موکل خوب دارن دعا ...

چشم زخم فرق داره 

قران  با سحر و جادو به  شدت مخالفت کرده ، و معادل کفر دونسته   

اونوقت پیامبر با سحر موافقن!!!!!

حرفاش که مهم نبوده من در اصل اولین بارم بود رفتم اونم از سر ناچاری چون میخواستم ببینم واقعا دعایی هس ...

دیگه خودتون میدونید ، من بهتون نظر دین درمورده اینچیزارو گفتم ، و رجوع به این افراد ممنوعه 

وجود داشتنه سحر  و جادو هم دلیل به مراجعه به این افراد نیست 

شما اگه به قدرتی جز خدا اعتقاد نداشته باشید و‌مقید به نماز باشید 

هرچقدر هم براتون سحر و جادو کنن روتون اثر نداره

مخالف حرفتونن خود پیغمبر هم به سحر و جادو و چشم زخم و اینا اشاره کرده حالا بعضیا موکل خوب دارن دعا ...

اره منم زیاد تحقیق کردم و خیلیم دوست دارم از همون دعا باشه خیانت همسرم تا دلم اروم شه😔😭

اره منم زیاد تحقیق کردم و خیلیم دوست دارم از همون دعا باشه خیانت همسرم تا دلم اروم شه😔😭

خیلیا هستن ک واسه خراب شدن زندگی بقیه دعا و سحر و جادو میکنن

ولی واسه خیانت یه فکر دیگه کن.دنبال علتش باش.نزار شوهرت دوباره تکرار کنه

خیانتش در چه حد بوده؟!

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
خیلیا هستن ک واسه خراب شدن زندگی بقیه دعا و سحر و جادو میکنن ولی واسه خیانت یه فکر دیگه کن.دنبال عل ...

یه خانم متاهل بهش زنگ میزده بعد با هم حرف زدن در حد همون چت و تماس😔😔😔😔😔😔

مثل من.منم هرچه بوسش میکنم انگار دیوارو میبوسم دست میندازم دور گردنش میگم از چیزی ناراحتی دستمو پرت ...

اگ دوسش میداش جدا نمیشد ک

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

کاملا موافقم حتی تو قرآن هم سوره فلق گفته پناه میبرم از شر افسونگرانی ک در گره ها میدمند؛خدا لعنت کنه همچین آدماییو منم زندگیمو ب گند کشیدن،دعا وجود داره جادو وجود داره طلسم وجود داره. 

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
یه خانم متاهل بهش زنگ میزده بعد با هم حرف زدن در حد همون چت و تماس😔😔😔😔😔😔

درد بی درمون بگیرن همچین زنای زندگی خراب کنی