2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تغییرات هورمونی 

یه دوتا مفنامیک اسید با هم بخور بعد از نیم ساعت دردا جوری میرن که کیف میکنی 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
مال من قبلا سنگین بود دردشم همینطوری شدید بود . خب علت چی میتونه باشه یعنی؟

خب سنگین بوده سونو رفتی؟ کیست یا میوم نداری؟ اگه نه که طبیعیه یه زمانی سبک باشه و دردش شدید باشه. چون اصلا درد و اینا به سبک و سنگین بودن نیست. ولی اولش وقتی نمیاد درد بیشتره. 

مال من قبلا سنگین بود دردشم همینطوری شدید بود . خب علت چی میتونه باشه یعنی؟

برای دردش تا میتونی گرم نگه دار با کیسه اب گرم و چیرهای گرم بخور. مثل دمنوش زعفران هل دارچین با نبات. تغذیه قبل از پریودی هم مهمه که سردیجات نخوری. 

خب سنگین بوده سونو رفتی؟ کیست یا میوم نداری؟ اگه نه که طبیعیه یه زمانی سبک باشه و دردش شدید باشه. چو ...

نه همیشه سنگین بوده تا روز هفتم هم خونریزی داشتم ولی الان سبک شده . نه سونو هم نرفتم ...

خواهرم فوق تخصص ماماییه.ببین پرسیدم ازش 

گفت دو نوع درمان معمولا تجویز میشه یکیش اینه که تو دوران پریودش هر ۶ ساعت مفنامیک اسید بخوره.حتما هم مولتی ویتامین و قرص آهنشو باید بخوره

یکی هم اینه که ۳ دوره ال دی بخوره.ال دی خارجی هم بهتر جواب میده.

گفت هورموناش زیاده

خب سنگین بوده سونو رفتی؟ کیست یا میوم نداری؟ اگه نه که طبیعیه یه زمانی سبک باشه و دردش شدید باشه. چو ...

نمیدونم کیست دارم یا نه . روز اولم هست همیشه چند تا نوار عوض میکردم الان قطره قطره میاد 😭

خواهرم فوق تخصص ماماییه.ببین پرسیدم ازش  گفت دو نوع درمان معمولا تجویز میشه یکیش اینه که تو دو ...

خیلی ممنونم عزیزم . مفنامیک برای درد هست یا شدت خونریزی؟ چون من همیشه خونریزیم خیلی شدید بوده از وقتی ازدواج کردم خونریزیم اینطوری سبک شده روز اول هم خون به زور میاد😭