من سه تا تخم مرغ رو که توی دمای محیط باشن و با نصف قاشق چایی خوری وانیل یکم هم میزنم که قاطی بشن بعد یه لیوان شکر رو میریزم و با هم زن چهار دقیقه میزنم تخم مرغ هر چی بیشتر زده بشه بهتره تا حالا کرمی به خودش بگیره
بعد سه چهارم لیوان آب یا شیر و یک چهارم لیوان روغن میریزم و باز هم میزنم تا یک دقیقه
مرحله بعد دو لیوان و نیم ارد و یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر که سه بار الکشو کردم از قبل رو کم کم اضافه میکنم ولی این بار با قاشق هم میزنم فقط در حدی که یک دست بشه
وقتی ارد رو میریزی هر چی کمتر هم بخوره بهتره
اگه داخل قابلمه میزاری حتما دم کنی استفاده کن اگه داخل فر باشه هم از قبل گرمش کن