2777
2789
عنوان

بچه های بورسی

191 بازدید | 11 پست

دوستانی که تو ضرر هستین به هیچ وجه سهم رو تو ضرر نفروشین سعی کنین میانگین بزنین تا زودتر به سود برسین و از سهم خارج بشین برا خودتون حد سود و حد ضرر در نظر بگیرین طمع نکنین خیلیا بخاطر طمع سرمایشون رو از دس دادن الان بازار بیشتر حالت نوسانی داره سعی کنین نوسان بگیرین و اینکه بیشتر سهما قیمتاشون کفه کف هس برا ورود خیلی خوبه اما دقت کنین تو بازار ایران حداقل باید 6 ماه برا سهم صبر کنی  مگر اینکه بخوای نوسان بگیری اونم باید خوب بلد باشی

ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزاگرس و ثامید دارم چطورن؟

عزیزم کلیت بازار منفیه من باید بشینم تحلیل کنم تا بگم چی خوبه چی بد اما حد سود تعیین کن به اون سود که رسیدی از سهم بیا بیرون میتونی میانگینم بزنی اما اگه بتونی صبر کنی بازار بهتر میشه فقط زمان میبره

بله سعی کن میانگین بزنی از سهم بیای بیرون

سلام نفس جون

چه سهمی را بهم پیشنهاد میدی تا بخرم سود خوبی بهم بده؟ خییلی تو ضررم.

میانگین گرفتن چجوریه؟ از پولم کم میکنه؟

من شپنا ۳۸ درصد ضررم چکار کنم

سلام نفس جون چه سهمی را بهم پیشنهاد میدی تا بخرم سود خوبی بهم بده؟ خییلی تو ضررم. میانگین گرفتن چج ...

سلام میانگین کم کردن یعنی مثلا سهم رو تو 5 تومن گرفتی افت کرده شده 2.500  دوباره تو قیمت 2.500 یکم از سهم میخری   اگه باز افتاد اومد مثلا 2 تومن بلازم یکم ازش میخری  اینجوری زمان کمی میبره تا پولت سر به سر بشه یا سود کنی   والا الان وضعیت بازار منفیه من خودم جز غدام سهم دیگه تو پرتفو ندارم و تا زمانی که شاخص سقف اصلیو رد نکنه خرید نمیکنم بهترین راه برای شما صبر و میانگین کم کردنه

عزیزم غدام رو کی بفروشیم؟

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
عزیزم غدام رو کی بفروشیم؟

هر وقت دیدی افت میکنه بفروش اما ما سعی میکنیم تا 80 تومن ببریم هر جور که به صلاحته