2777
2789

ی قرص ضد حساسیت بخور

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص حالت تهوع خوردم دیشب فایده نداشت

پس برو دکتر

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
مایعاتم بخوری دفع میشه نگران نباش

خیلی بده خیلی بد حالت تهوم شدیده خیلیی الان میرم دکتر حالا دکتر چه مرد باشه چه زن میگم قرص خوروم طبق اون دارو بنویسع

خیلی بده خیلی بد حالت تهوم شدیده خیلیی الان میرم دکتر حالا دکتر چه مرد باشه چه زن میگم قرص خوروم طبق ...

عزیزم به من از تهوع هیچی نگو من الان دو ماهه یه سره دارم بالا میارم بخاطر ویار😂.برو خوب میشی انشالله

عزیزم به من از تهوع هیچی نگو من الان دو ماهه یه سره دارم بالا میارم بخاطر ویار😂.برو خوب میشی انشالل ...

میگم رفتم دکتر گفت احتمالا بارداریت صد در صده در صورتی که من دویروز دوتا قرص ال دی خوردم الانم گفت ارژانسی بگیر بخور حالا به نظرتون احتمالش هست؟اخه استرس دارم

میگم رفتم دکتر گفت احتمالا بارداریت صد در صده در صورتی که من دویروز دوتا قرص ال دی خوردم الانم گفت ا ...

رو چه حسابی گفته صددرصده؟اصلا اگه باردار هم باشی الان هیچ تستی نشون نمیده تهوع هم که از ماه دوم شروع میشه.تهوعت بخاطر قرصاست 😑