2777
2789
عنوان

رفتارهای نامزدم ناراحتم میکنه

681 بازدید | 44 پست

خیلی عذر میخوام که زیاد راجع به نامزدم تاپیک میزنم ، آخه فکرم خیلی درگیرشه و مجبورم ، ببخشید .

نامزدم مثل بقیه تو ماشینش اصلا آهنگ گوش نمیده و همیشه فقط روضه و مداحی گوش میکنه . اصلا روحیه اش شاد نیست و اصلا توی جشن تولد ها و عروسی ها شرکت نمیکنه . زیاد نمیخنده و همیشه ساکت و آرومه و تو خودشه . چند شب قبل که به هم پیام میدادیم بهش گفتم که اگه الان پیشم بودی و احساساتی میشدی نهایت کاری که میکردی چی بود ؟

من پیش خودم گفتم الان میگه بوست میکردم یا بغلت میکردم اما گفت که سرم رو میذاشتم روی شونه ات و گریه میکردم  .

نمیدونم که چه غم بزرگی تو دلش داره که اینجوریه ، بهم هیچی نگفته .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما رو خودش انتخاب کرده یا خانواده؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نه هنوز ولی قراره که به زودی عقد کنیم .

تا حالا به کسی نگفتم جدا شو خداشاهده 

ولی عزیزم برو قشنگ ف کر کن ببین با یه ادم افسرده میتونی یه عمر زندگی کنی 

این نه مهمونی نه بازار نه تولد نه عروسی و ....‌ نمیاد 

تو خونه ام میخواد گریه کنه .... با پدر ومادرت مشورت کن یا مشاوره برو 

خدای من خدای معجزه هاست . 

اگه مداحی گوش میده  که باید بگم تا عمر داری باید همین وضع و تحمل کنی متاسفانه چون ما در طول سال کلی شهادت و محرم و صفر داریم با باقی مراسمات مذهبی که حداقل ۹۰درصدشون غم دارن 

کمی بیشتر فکر کن ایشون باید بره با کسی ازدواج کنه که روحیاتش مثل خودش باشه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱