2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۰ روز بعد اقدام

اووووه خب یکم صبر کن 

من بعد ۵ روز عقب انداختن زدم هاله انداخت امروز بعد ۹ روز آزمایشم مثبت شد 

الان خیلی زوده فقط آزمایش خون دقیق نشون میده 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
اووووه خب یکم صبر کن  من بعد ۵ روز عقب انداختن زدم هاله انداخت امروز بعد ۹ روز آزمایشم مثبت شد ...

اخه میخوام جلوشو بگیرم

تو کمترین زمانش 

نمیخوام باردار بشم چون هنوز سر خونه زندگی نرفتم

خب اونموقعی که سوتی دادین قرص اورژانسی میخوردی 

اگر انقدر مهمه برو آزمایش خون بده ممکنه بیبی چک نشون نده ی وقتی بفهمی که روح داره 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
خب اونموقعی که سوتی دادین قرص اورژانسی میخوردی  اگر انقدر مهمه برو آزمایش خون بده ممکنه بیبی چ ...

ال دی بصورت اورژانسی خوردم

سوتی نبوده من ترس الکی دارم دخول کامل نبوده اصلا من زیاد میترسم

ال دی بصورت اورژانسی خوردم سوتی نبوده من ترس الکی دارم دخول کامل نبوده اصلا من زیاد میترسم

بعدا به این روزای خودت میخندی ماهام تو نامزدی همینجوری استرسی بودیم 

نمیشه که دخول نباشه حامله باشی نگران نباش 😂