2777
2789

تف به ریا  

من خوندم باحاله حس خوب داره

پس خواهرانم تا به کی بیکاره هستید ؟ تنها برای تخم گیری خلق گشتید ؟ تنها برای عشق مردان چیره دستید ؟ 😒 خانم های عزیز دل ازتون خواهش میکنم تو تاپیک های من با من شوخی نکنید ! این نه به خاطر اینه که ادم بی جنبه و خشکی ام نه اصلا علتش اینه بعضی ها مرز بین شوخی و تمسخر و بی احترامی رو نمیدونن و باعث شکستن دل آدم میشن :))) تا جایی که بتونم سعی میکنم تاپیک های بدرد بخور بزنم و تا جایی که توانایی و دانشش رو داشته باشم به خواهرام اینجا کمک کنم ممنون میشم یه صلوات برای شادی روح دایی من بفرستید در ضمن من قدیمی ام قدیمی اصلا مذهبی نیستم نه ظاهرا نه باطنا فقط عاشق امام هام مخصوصا 👈 آقا امام حسن💚

زیاد نخوندم شاید ۵ یا ۶ بار

مهمترین تاثیرش ارامشی هس که بهم میده بعدش ، چون‌هروقت یه مشکل یا دلشوره داشتم خوندم و ارومم‌کرده ، مطمئنن شاید خیلی برکات دیگه هم داشته که من متوجه نمیشم دیگه !!

میشه اگه خوندی منو هم دعا کنی؟

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم 

میدونی چیه؟

یه نفر بهم گفت همون که واجبات رو انجام بدیم 

و آنچه خدا ما رو ازش منع کرده اونها رو انجام ندیم

کافیه خدا خودش نظر میکنه

اینو به خودم میگم

ختم و چله و نماز و زیارت دیگه لازم نیست

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
زیاد نخوندم شاید ۵ یا ۶ بار مهمترین تاثیرش ارامشی هس که بهم میده بعدش ، چون‌هروقت یه مشکل یا دلشوره ...

الحمدلله ، چقدر خوب 🌸 اسمتون ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 
عزیزم  میدونی چیه؟ یه نفر بهم گفت همون که واجبات رو انجام بدیم  و آنچه خدا ما رو ازش من ...

اصلش ترک محرمات و انجام واجباته ، همینطوره . ولی در کنار اینها ، اگر بیاین و یک کار مستحب رو انجام بدین ، که مخیّر هستین به انجام دادن و یا ندادنش ! میدونین چقدر اجر داره ؟ چقدر باعث نزدیکی بنده به خالق میشه ؟ و به نظرم ، آدم خدا ذو برای خودش باید بخواد ، اگر اون چیزی که شما هم گفتین ، همون انجام واجبات و ترک محرمات و چاشنی انجام دادن مستحبات ، چه در ایام خوشی و چه ناخوشی ، خدا برات جبران میکنه ! حتی اگر بازگو نکنی ، ولی کارهات به بهترین نحو ممکن ، انجام میشه ، توجه خدا رو از همه مهمتر داری و خیلی چیزای دیگه 

اللهم عجل لولیک الفرج 
اصلش ترک محرمات و انجام واجباته ، همینطوره . ولی در کنار اینها ، اگر بیاین و یک کار مستحب رو انجام ب ...

عزیزم درسته ولی من وقتی واجبات رو انجام ندم و محرمات رو ترک نکنم به نظرت خدا مستحبات رو از من قبول میکنه؟؟؟؟؟

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نوزاد دارم .‌نمیتونم‌. گاهی فقط رکعت اخرش رو میخونم .

قبول باشه ، ولی میدونستین که حتی در حالت نشسته و یا ایستاده و در حال حرکت هم میشه خوند ؟ خیلی آسون گرفته شده ، چون مستحبی هست ؛ ولی آسون گرفته شده ، تا پاداشش رو بنده ببره ، مهم خوندن و مداومتش هست ، حالا به هر طریقی که ممکنه ...

اللهم عجل لولیک الفرج 
قبول باشه ، ولی میدونستین که حتی در حالت نشسته و یا ایستاده و در حال حرکت هم میشه خوند ؟ خیلی آسون گ ...

اره .

ولی احساس کردم  چشم سومم داره باز میشه :(

البتع احساس کردم آ .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
عزیزم درسته ولی من وقتی واجبات رو انجام ندم و محرمات رو ترک نکنم به نظرت خدا مستحبات رو از من قبول م ...

ببینید انجام واجباتو ترک محرمات ، یک موضوعیه که همه به اون واقفیم . پس چه خوب که انجام بدیم واجبات رو و ترک کنیم ، محرمات رو . مستحبات رو میتونین انجام بدین ، حتی اگر ، نماز قضا شده ای رو ، داشته باشین . اگر نشه محرمات و واجبات رو ، رعایت کرد ! بهترین کار ، انجام مستحبات هست ، که میتونه مثل یک نیروی محرکه ، فرد رو به سمت واجبات سوق بده و از محرمات ، نهیش کنه . اینکه بگیم چون رعایت نمیکنیم واجبات و محرمات رو ، پس مستحبات رو هم ، انجام ندیم ، چون خدا قبول نمیکنه ! بیشتر شبیه به ، نا امیدی هست که از گلوی شیطان ، بلند میشه . همین حالا ، همین امشب ، بخونید نماز شب رو ، میفهمید که چقدر آرامش میگیرید ، سه شب تکرار کنید ، اونوقته که نمیتونید ترکش کنید ...

اللهم عجل لولیک الفرج 
اره . ولی احساس کردم  چشم سومم داره باز میشه :( البتع احساس کردم آ .

خوبه که ! همینطوره ، خدا دریچه ای از حکمت ها رو ، پیش پاتون قرار میده . قطعاً خدا ، دیده که جنبش رو دارین ! هر چند نباید این قابلیت هارو به احدی گفت 

اللهم عجل لولیک الفرج