2777
2789
عنوان

مرغ مینا

134 بازدید | 13 پست

سلام کسی هست که مرغ مینا داشته باشه میگن بهش دونه پارس بدین براش از این غذاهای مخصوص مرغ مینا بدم خیلی نگرانم برای غذاش چیکار کنم لطفا اونایی ک دارن بگن بدونم مرسی💋

تعداد رای : 2
نظرسنجی
غذا
1
50%
غذا
1
50%

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نمیدونم

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
ندید توروخدا همه چی میمیره ها خدایی نکرده بزن بخون اینترنت ☹

والا خودش دوست داره😅وقتی خوراکی دستته هی جیغ و داد میکنه یا اسمتو میگه که بهش بدی

خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐

بزن اینستا پیج مرغ مینا ۹۴ اسمش ب انگلیسی

اصول نگه داری گفته 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

مارک پادوان خوبه برا میناها 

یونیورسال و پلت سیاه میدم من 

روزی ۵تا میلورم بده 

سیب بده 

روزی حداقل ۶ساعت آزدای تو خونه 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خیانت دیدم

fa_ramane | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز