_malmal_ مدیر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 عنوان جهزیتون | مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 39 پست چند سال از ازدواجتون میگذره جهزیتون منظورم همه چیزه همونطوری سالم هست؟؟اخه من نصف چیزام نابود شده😥 ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1399/10/15 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
afsaneh___67 عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 24045 چاقو و چنگال قاشق ظرف و ظروف😭😭تو این گرونی وای چرا آخه😕
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 ۴ساله اره فقط ارکوپالام پلوخوریش ۴تامونده از ۱۲تا😁😂😂😂😂🤦 من نیز از ۱۲ نفره ۲ نفره شده🤣🤣🤣 ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 چی گم شده اخه مگه وسیله هم گم میشه من ذهنم به فرش و مبل اینا رفت اول تاپیک ولی خب حالا ریز ت ... میگم که بیشتر چیزای ریز مثل قاشق چنگالو و چاقو و این چیزا گم شده ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 یکسال میگذره از ازدواجم،یه سری از وسایلام شکستن مثل:شکرپاچ،دیس برنج،لیوان برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
ggghhh عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 2047 4سال فقط بخارشوم شکسته اونم امانت دادم خرابش کردن و یه ضربه رو در سایدم موقع اسباب کشی خورد هرروز نگاش میکنم حرص میخورم دوتا بچه کوچیکم دادم
"دختر_کت_شلوار_پوش_" عضویت: 1392/08/12 تعداد پست: 24916 میگم که بیشتر چیزای ریز مثل قاشق چنگالو و چاقو و این چیزا گم شده دخمل خدایی گم گردن این چیزا یه توانایی واستعداد خاص میخواد
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 دخمل خدایی گم گردن این چیزا یه توانایی واستعداد خاص میخواد قاطی اشغالا میره بخدا اعصابم خیلی خورده اوف ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
mammehrsa عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 753 ۷ساله سالم فقط یسال قوم شوهر شب چله اومدن خونه ام سرویس قاشق چنگالم ناقص شد چاقو و چنگال رو تقدیم سطل اشغال کردن بازم یادم افتاد خیلییییی حساسم😑😑
"دختر_کت_شلوار_پوش_" عضویت: 1392/08/12 تعداد پست: 24916 قاطی اشغالا میره بخدا اعصابم خیلی خورده اوف یادمه اولین بار که جاریم اومد خونمون چندماه بود ازدواج کرده بود تو اشپزخونه سرویس چاقو رو که دید گفت این همه سال اینو دارید من با تعجب نگاش کردم الان میفهمم حرفشو ،🤪
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 یادمه اولین بار که جاریم اومد خونمون چندماه بود ازدواج کرده بود تو اشپزخونه سرویس چاقو رو که ... 😭😭😭😭 ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️