2777
2789
عنوان

ارزو مرگ دیگری

171 بازدید | 16 پست

میدونم خیلی کار بدی هست هر کسی عرزند یه پدر مادر هست و هر چقدرم برای دیگران بد باشه برای پدر مادرش خیلی عزیز هست .

ولی دست خودم نیست حامله هم هستم شنیدم اگه زن حامله دعا کنه یا نفرین کنه سریع میگیره .

از یه طرف داغونم میخوام نفرینش کنم .

از یه طرف میگم خودم مادرم دلم نمیخواد کسی بچمو نفرین کنه منم نکنم.

با خودم میگم از خدا بخوام اخلاقش درست بشه .ولی بازم یادم میفته قبلا زار میزدم به خدا و امام رصا و امام حسین التماس میکردم درست بشه ولی جوابمو ندادن بدجوری خورد تو ذوقم .

میترسم دوباره دعا کنم خوب بشه ولی باز جواب نگیرم.

چه کنم .دلم پره .

کی مادرت؟؟

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی؟؟ نفرین به خودت برمیگرده زیاد دلخوش نباش حامله ایی باید بسلامت طی کنی این راهو نفرین بخودت برمیگرده 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
درباره شوهرم حرف میزنم

نفرین نکن گلم خوب نیس

انشالله سرش ب سنگ بخوره

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

منم دلم میخواد مادربزرگم بمیره 😔😔

چون برای خاکسپاری ومراسم مامانم نیومد 😭😭😭

آخه مادر اینقدر بیرحم وسرد 

خدا خودش جوابشو بده الهی مراسم مامانم غریبانه وبی سر وصدا برگزار شد 😭😭😭

ترو خدا نصیحتم نکنین هنوز که نفرین نکردم فقط گفتم دلم میخواد نفرینش کنم 

نفرین نکن گلم خوب نیس انشالله سرش ب سنگ بخوره

هر چیز کوچیکی بزرگ میکنه بدترین فحش هارو میده 

سر ده ثانیه دیر تلفن جواب دادن المشنگ راه میندازه .از هرجا نارحت باشه سر من خالی میکنه .این رفتار روزمرشه .بقیه کارهاش بماند .

هر چیز کوچیکی بزرگ میکنه بدترین فحش هارو میده  سر ده ثانیه دیر تلفن جواب دادن المشنگ راه میندا ...

حق داری عزیزم خدا بهت صبر بده

منم دلم میخواد مادربزرگم بمیره 😔😔 چون برای خاکسپاری ومراسم مامانم نیومد 😭😭😭 آخه مادر اینقدر ب ...

یاد دوستم افتادم مادرش تومور مغزی داشت دم عید فوت کرد اون وقت مادر بزرگ مادریش پاشد رفت دهات مسافرت .این بنده خدا هارم از چهل در نیاورد.میتونم حالتو درک کنم

کی؟؟ نفرین به خودت برمیگرده زیاد دلخوش نباش حامله ایی باید بسلامت طی کنی این راهو نفرین بخودت برمیگر ...

والا از وقتی حامله ام هر وقت اینکارو میکنه میشینم قران خوندن بافتنی بافتن که دهن به دهنش نزارم که یه وقت زیاد حرص نخورم بچه اذیت بشه.حالا فهمیده به خاطر بچه باهاش دهن به دهن نمیشم بیشتر حرف مفت میزنه .امروز بهش گفتم زایمان کنم تمام حرفای که زدی بد جوابتو میدم .

دیگه خسته شدم .

اخه فدات شم گل به خودی میشه اون چیزیش بشه شما بارداری برا شما سخته دور از جون پاش بشکنه تو باید بالا ...

گفت پا شکستن داغ دلم تازه شد .دوسال پیش از اتوبوس پیاده شدنی خوردم زمین پام شکست یک ماه و نیم تو گچ بود .یه لیوان جا به جا نکرد تازه توقع داشت هفته ای یه بار من با پای شکسته چهار طبقه پله برم پایین برم خونه مادرش و خواهرش .تازه ماشینم نداشتیم من باید پیاده عصا زنان میرفتم.یه حموم میرفتم نمی اومد یه لیف پشتمو بزنه .کل یک ماه و نیم تو قیاف بود که چرا مواظب نبودی پات شکسته نمی تونی خونه زندگی برق بندازی.