2777
2789
چه حنایی گلم

حنای اتابک 

البته ی کوچولو رنگ میده ب صورت

ک با گلاب پاک میشه

ولی اگه می‌خوابیم رنگ نده باید ی کوچولو تفت بدین حنا رو

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من رو جوشام مرتب خمیردندان میزنم

انگولک نمیکنم

کامل التهابشو میکشه و جمع میکنه

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  
گلم صابونتو تا حالا اسمشو نشنیدم.میشه بگی از کجا و چند خریدی و مخصوص چ نوع پوستیه

اصلی شو بگیراز عطاریا بهتره و بعد قالبش مثل صابونای دیگه مرتب نیست کج و کولس من خریدم بیست تومن

اگه پوستت چربه روزی دوبار گفت بزن اگرم پوستت خشکه روزی یبار

پوستم خیلی جوش می زنه از وقتی ک اصلاح می کنم بدتر شده همه نوع صابون و ماسک طبیعی و شیمیایی ک معرفی کردن و هم رفتم پیش دکتر دارویی دست ساز برام درست کرد تاویر نداشت فقط همین صابون خوب بودخداروشکر و هم سفید می کنه