2777
2789
عنوان

من هم مادرم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 36 پست

عزیز دلم با تمام وجودم درکت میکنم منم ۷سال نازایی داشتم دارو وآمپولی نموند که استعاده نکرده باشم چندین بار عمل  ای یو ای ،ای وی اف یه سقط 😭از هر بی سر وپایی حرف شنیدم خیلیا تحقیرم کردن توتنهاییم چقدر ضجه زدم جاربم بعد من ازدواج کرده بود وحامله شد نگم برات که خانواده ی شوهرم چقدر اذیتم کردن به حدی که به فکر خودکشی افتاده بودم😭فقط از ته دلم از خدا میخواستم اونم بهم لطف کرد و یه نی نی گذاشت تولم،انشاله بزودی قسمت خودت بشه برات دعا میکنم،اندکی صبر سحر نزدیک است

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  
عزیزم ان شالله به حق دردانه ی اماحسین حضرت رقیه باب الحوائج یه فرزندسالم و صالح گلی از گلهای بهشت نص ...

با دعاهای شما دوستای مهربونم🥰💞

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دعاهای شما دوستای مهربونم🥰💞

قربانت منم سه سال همین مشکل شما رو داشتم و بعد خدا بهم یه دختر داد بعدش به مدت ۱۰ سال بچه دار نشدم یهو حالم بد بود رفتم دکتر برام ازمایش نوشت گفت بارداری یه پسر بهم داد شکر خدا هر دو خوبن ولی زمانی که استرس نداشتم این اتفاق افتاد برای هر دوشون حتی دیگه دکتر هم نرفتم دارو هم نخوردم بی خیال شدم فورا بار دار شدم استرس خیلی بده

عزیز دلم با تمام وجودم درکت میکنم منم ۷سال نازایی داشتم دارو وآمپولی نموند که استعاده نکرده باشم چند ...

خوششششبحالت😔😔منم مشکل از شوهرمه ولی خب منو اون نداره. ناراحتیش واس منم هست

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
خوششششبحالت😔😔منم مشکل از شوهرمه ولی خب منو اون نداره. ناراحتیش واس منم هست

خودتو نباز خدا ارحم الراحمینه،اول از همه امیدت به خودش باشه بعدشم درمان رو جدی بگیر ای وی اف یا میکرو کن حتما جواب میگیری

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  
خودتو نباز خدا ارحم الراحمینه،اول از همه امیدت به خودش باشه بعدشم درمان رو جدی بگیر ای وی اف یا میکر ...

فعلا ک بهم گفته اگه این ماه نشد باید آی یو آی کنی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792