2777
2789
عنوان

من هم مادرم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 36 پست
انشالله خیلی زود خوابت به واقعیت تبدیل بشه و چه بسا شماها که منتظ بچه هستید خیلی از امثال منکه زودتر ...

مرسی ک روحیه دادی بهم😘😘

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی روز ک از رفتن دکتر و سقط و حرف اینو اون داغون بودم اومدم ی تایپیک اینجا زدم ک اقا مام مادریم 

ماهی ک خسته و داغون بودم و دکترمم گفته بود تو مرکز ناباروری ک فولی نداری ی شب خواب دیدم سزارین شدم و دوقلو اوردم با وجود جای بخیه هام میخندم و تو خوابمم سرخوشم 

همون ماه بی بی زدم اول منفی شد 

باز بعد ی هفته زدم فقط ب اطمینان اون خواب و اون حس مثبت شد..‌.😭😭😭

الان ۶ ماهمه و دخترم تو دلم تکون ک میخوره میگم خدااا ب هرکی مث من غصش بچس ی سالمشو بده 

ب ارزوت میرسی شک نکن👌

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  

عزیزم تک تک حرفاتو حس کردم فهمیدمت درکت کردم منم عین تو ام کم وبیش البته ی ساله دیگ دکتر نرفتم بیخیال شدم سه سال ونیمه عروسی کردم تو خواب میبینمش خدا زود حاجتمونو بده بغض وردم اصلاا چند ساله منتظری مشکلتون چیههه

انشاالله یه فسقلی فوضول نصیبت بشه هرروزرواعصابت راه بره...هی بگی وااای بشین بچه....چقدراذیت میکنی... ...

الهی ک خدا آرزوی قشنگتو بشنوه و بهم نگاهی بکنه😘😘😘😔

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘

گریم گرفت😭

با اشک دعات کردم

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
الهی بگردم  ناشکری نکن 🥺 اجی بچه بده بچه مریص باشه جلو جشت ذرع ذره اب بشه زجر بکشه زجر بک ...

آره عزیزم. حرفت واقعا درسته. منم همیشه گفتم خدایا اگه لیاقتشو دارم دامنمو سبزکن

ی روز ک از رفتن دکتر و سقط و حرف اینو اون داغون بودم اومدم ی تایپیک اینجا زدم ک اقا مام مادریم  ...

ای جااااانم 

خوش قدم وخوش روزی باشه و زیرسایه ی پدر و مادر بزرگ بشه 🙏🙏🙏

الهی آمین 🙏

انشاالله عزیزم...امیدت به خداباشه...مشکلت چیه فداتشم؟؟؟

مشکل از شوهرمه. اسپرماش ضعیفه.

ای جااااانم  خوش قدم وخوش روزی باشه و زیرسایه ی پدر و مادر بزرگ بشه 🙏🙏🙏 الهی آمین 🙏

قربونت برم عزیزدلممم❤❤❤

مرسی از دعای قشنگت مهربون

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
انشاِلله کسانی که بچه ندارن به حق حضرت علی اصغر دامنشون سبز بشه سال دیگه بچه به بغل باشن الهی آمین

الهی امین🙏