2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان نمیدونم چرا انقدر بغض دارم حتی یک درصدم خوشحال نیستم

هنوز اولشه

من یه هفته ده روز اول منگ بودم اصلا نمیدونستم یه لحظه خوشحال یه لحظه ناراحت و نگران، زمان بگذره عاشق فسقلت میشی

مرسی عزیزم میشه بهم یاد بدی چطوری بفرستم

بله عزیزم برات توضیح میدم توی همین کادری که پیام مینویسیم بالاش یه تصویر شبیه به عکس هست اونو میزنی بعد روی کادر "تصویر را اینحا بیندازید " ضربه بزن وارد عکسا میشی انتخابش کن ارسال بزن اکر تونستی بهم بگو بیام ببینم😊

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
عزیزم ان شاالله که به سلامتی به دنیا بیاد..من فردا ای یو ای دارم میشه لطف کنید و برای منم دعا کنین

الهی که همین فردا یه نی نی ناز و سالم بچسبه به دلت بعدم سالم بغلش کنی میگم عزیزم منم میخوام برم واسه ای یو آی ولی اولا از اون چهارده روز انتظار به شدت وحشت دارم دوما ترس اینکه اگه نگیره منو میکشه میشه بنظرت توی این دوران آرامبخش خورد 

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
الهی که همین فردا یه نی نی ناز و سالم بچسبه به دلت بعدم سالم بغلش کنی میگم عزیزم منم میخوام برم واسه ...

آره استرس خیلی بده منم شدید دارم به دکترم گفتم برام قرص بنویسه برای استرس ولی میگفت باید بری پیش دکتر مربوطش گفت ما قرص نمیدیم ولی به دختر عموم دکترش داده بود

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین
بله عزیزم برات توضیح میدم توی همین کادری که پیام مینویسیم بالاش یه تصویر شبیه به عکس هست اونو میزنی ...

مرسی عزیزدلم

https://uupload.ir/files/e135_1609705360056-1211388132.jpg

خدایا میدونم که میبینی......سپردم دست خودت❤
هنوز اولشه من یه هفته ده روز اول منگ بودم اصلا نمیدونستم یه لحظه خوشحال یه لحظه ناراحت و نگران، زما ...

استرس گرفتم حسابیییییی

از الان باید برم دکتر؟

تو قسمت سرچ گوگل بزن آپلود عکس. بعد تو فایل اول عکسو انتخاب کن. لینکو کپی کن بزار

مرسی عزیزم موفق شدم بالاتر گذاشتم دوست داشتی ببین

لطف کردی

استرس گرفتم حسابیییییی از الان باید برم دکتر؟

بری بهتره

اول آزمایش بتا بده، با بتای بالای ۱۰۰۰ ساک دیده میشه، برو ساک رو ببینه خدایی نکرده خارج رحمی نباشع و سن حاملگی رو تشخیص بده که بتونه بگه چند هفتگی برای صدای قلبش بری