2777
2789
عنوان

لنز گرفتم🥺

124 بازدید | 18 پست

سلام لنز گرفتم بلد نیستم بندازم انگشتم میترسم تو چشمم کنم بعدش یا میکنم لنز از انگشتم جدا نمیشه میشه یا بدین چجوری بزارم🥺🥺

بودیمو کسی قدر ندانست که هستیم..                باشد که نباشیمو بدانند نماندن بلدیم❤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذارش رو لپکشت اشاره راست و شصتت بعد با دوتا انگشت سمت چپ چشمت باز کن اونوقت بذارش .من دیگه اینفدر حرفه ایم بدون آینه میذارم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

کلیپ اموزششو ببین سرچ کن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

دستاتو کااامل بشور تمیزززز با دست چپ چشمتو باز کن بالا و پایینشو بگیر به بالا نگاه کن با دست راست لنزو یهو بزار رو سفیدی پایین بچسبون یکم سخته ولی میتونی 

بعد چشمتو چند بار باز و بسته کنی میره رو سیاهی چشمت کامل وایمیسته 

چه مارکی گرفتی عزیزم؟ قیمتش چنده؟ یک ساله هست؟

طبی تا اخر موندگاره اگه پاره نشه ۱۰۰ تومن

بودیمو کسی قدر ندانست که هستیم..                باشد که نباشیمو بدانند نماندن بلدیم❤🖤
اول دستاتو بشور بعد لنزتو با سرم بشور نترس با انگشت اشارت بزارش رو قرنیت خودش جا میره 

میترسم چشام خود به خود بسه میشه🥺

بذارش رو لپکشت اشاره راست و شصتت بعد با دوتا انگشت سمت چپ چشمت باز کن اونوقت بذارش .من دیگه اینفدر ح ...

خوشبحالت🥺🥺🥺😢

اولش اینطوریه بعد هی تمرین کنی راحت میشی چشاتو باز کن لنز رو بزار روی سفیده چشمت بعد مردمک ببر روش میوفته جاش

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
اولش اینطوریه بعد هی تمرین کنی راحت میشی چشاتو باز کن لنز رو بزار روی سفیده چشمت بعد مردمک ببر روش م ...

خوب من دستمو هرکاری میکنم میترسم بکنم تو چشمم

خوب من دستمو هرکاری میکنم میترسم بکنم تو چشمم

باید هی تمرین کنی تا بشه هی جلو اینه تمرین کنی سعی کن باز نگه داری منم اولش اینطوری بودم الان راحت میزارم 

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)