2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه میگن چی بخرویم خوب شیم

ولی دقیقا نباید چیزی بخوری

مثلا روزه بگیرید

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس

عرق کاسنی جوشونده شاهتره یا خاکشیر  

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

همه میگن چی بخرویم خوب شیم ولی دقیقا نباید چیزی بخوری مثلا روزه بگیرید

یا خدا امضاتون😒

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚

هرروز یه قلپ عرق کاسنی وعرق شاتره .نخوردن فستفود و سرخ شده .اب ومایعات زیاد خوبه 

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
همه میگن چی بخرویم خوب شیم ولی دقیقا نباید چیزی بخوری مثلا روزه بگیرید

روزه برای کبد چرب خیلی بد هست اتفاقا. کم خوری و سالم خوری و پاک کننده های کبد مثل همین چیزایی که اینجا گفته شد

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

مصرف  کربوهیدراتها و چربی رو خیلی خیلی کم کن،بهیچ عنوان آب بین غذا نخور،مصرف چای رو به حداقل برسون.هیچوقت و در هیچ فصلی از سال آب یخ نخور .صبحها قبل از مصرف هر چیزی دو لیوان آب گرم بخور .آب انار،آب زرشک ،خاکشیر با آب جوش و عرق کاسنی و ریواس هم کمک کننده هستن .اگر اضافه وزن داری حتما کم کن