2789
عنوان

کیست سینه

268 بازدید | 15 پست

دوستان چیکار کنم زودتر خوب شه ینی خوب شدنی هست

۱۹سالمه

دکتر قرص روغن گل مغربی داده بهم گفته۶۰روز بخورم گفته خوب میشه ولی نگرانم

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگران نباش عزیزم. رفع میشه ان شاءالله. 

انشالله مرسی عزیزدلم💗😘😘😘😘

سرویس تختتو عکسشو میفرستی ،دارم جهاز میگیرم ،تو تایپیکات بود عکسشو نزاشتی مرسی اگه بفرستی🌸🌹

عزیزم  اره سفارش داده بودم.اماده کردن و اوردم خونه‌.ولی هنوز خونه خودم نیوردمش.و بازش نکردم.

ینی نچیدم

حدود یکی دوماه دیگه اگه خدا بخاد باز میکنم اون موقعه برات میزارم.البته همونطوری نچیده هم میتونم عکسشو بزارم ولی اونطوری زیبایی نداره.

نوره اصل از عطاری بگیر به بدنت بزار برای آب کردن کیست خوبه نگران نباش استرس از همه چی بدتره 

عزیزم جدی میگی خطرناک نیس؟

بعد گلم اونا که راستشو نمیگن من از کجا بفهمم اصله

عزیزم جدی میگی خطرناک نیس؟ بعد گلم اونا که راستشو نمیگن من از کجا بفهمم اصله

خطرناک نیست یه پودر موبرِ با کلی خاصیت تو گوگل سرچ کن در مورد فوایدش نوشته . نوره اصل من گرفتم کیلویی ۳۵ تومن . رنگش کرم رنگه تقریبا بعد که با آب مخلوط میشه اولش خردلی میشه بعد سبز پسته ای تقریبا .بوی خاصی ام داره شوهرم از بوش بدش میاد ولی من دیگه عادت کردم و بهش میگم حتی بوشم خاصیت داره 

خطرناک نیست یه پودر موبرِ با کلی خاصیت تو گوگل سرچ کن در مورد فوایدش نوشته . نوره اصل من گرفتم کیلوی ...

خودت استفاده کردی؟نوک سینه هم باید زد؟

خودت استفاده کردی؟نوک سینه هم باید زد؟

خودم استفاده میکنم چون حوصله کرم موبر و موم و... رو ندارم از نوره استفاده میکنم فقط بدنت باید خشک باشه اگه خیس باشه زخم میکنه نوک سینه چون پوستش نازکه لازم نیست شما از گردن به پایین بزن 

آره عزیزم نگران نباش کیست سینه اکثرا اصلا نگران کننده نیست ولی بازم این لینکی که فرستادمو ببین برای دکتر ضیاییه که یکی از معروفترین دکترای بیماری های پستان هست و کامل درباره کیست سینه توضیح داده

https://www.aparat.com/v/wvcQ6

توی این ویدیو درباره تاثیر ویتامین E و روغن گل مغربی هم کامل توضیح دادن

سلام عزیزدل خوبی؟از کجا فهمیدی کیست سینه داری؟من از ماه آذره قبل پریود و بعد پریود سینه درد میگیرم.دکتر واسم سونو سینه نوشت نرفتم گفتم شاید چیز خاصی نیست چون دو ساله تو اقدامم گفتم شاید واسه اقدامه

سلام عزیزدل خوبی؟از کجا فهمیدی کیست سینه داری؟من از ماه آذره قبل پریود و بعد پریود سینه درد میگیرم.د ...

برو پیگیر باش عزیزم.من درد داشتم خداروشکر بهترم