2777
2789
عنوان

طلاق

168 بازدید | 11 پست

سلام خسته نباشین  یه سوال دارم راجب   طلاق اخه من شوهرم ازز هر نظر  بگی صفررهستدن اخلاق داره ن چیزی  رفیق بازه .    مشروب  . معتاد  من ب خاط این کارش  بی محبتی  یه توجهدنمیکنه  حتی پولی ندارم  

خوب  بچهدها من   ششش ماپیش  ب سختی   هی برو دفتررخدمات   هی برو عریضه نویس هی شورا مهریه اجرا زدم   نفقه هم اجرا  اخه چند مدت دادگاه رفتیم    برای این ک  مهریه چقد پردلخت  بشه    خلاصه     ماشینش توقیف  شد    و اون    التماس میکرد ک بیا اشتی   منم  نمیرفتم     چون اذیت شده بودم و ب خاط بچم بر گشتم  و با   رضایت من  ماشین ازاد  شد حالا   الان سه ما میگذره      بازم شوهرم ادیتم میکنه میخام بر گردم  نصیحت نمیخام دوستان فقد راهی نشون بدین 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

جای نصیحت نداره دفعه قبل هم الکی کوتاه اومدی. 

الان هم مثل سری قبل باید انجام بدی 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای نصیحت نداره دفعه قبل هم الکی کوتاه اومدی.  الان هم مثل سری قبل باید انجام بدی

یعنی باز دوباره برم  ؟؟؟

خوب دادگاه پرونده دارم    باز برم     عزیزم شما   اطلاع دارین  توضیح  بدین 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
یعنی باز دوباره برم  ؟؟؟ خوب دادگاه پرونده دارم    باز برم     عزیزم شما & ...

فکر کنم اون قبلی بسته شده. دوباره از اول 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
فکر کنم اون قبلی بسته شده. دوباره از اول 

وای    چ بد 

اچ رضایت داده باشی بسته میشه دیگه بایدمهرتودرحال اجرامیذاشتی

وای اشتباه کردم 

اچ رضایت داده باشی بسته میشه دیگه بایدمهرتودرحال اجرامیذاشتی

خوب اون قول داد خوب بشه   دیگه اگ مهریه اجرا بود استی نمیکرد

منم یبارهمینجوری برگشتم گفتم مهریم بایدبمونه شایدب قولت عمل نکردی

مهریه  ک نبخشیدم  فقد   ماشین ازاد  کردم