2777
2789
عنوان

خال جديد...

708 بازدید | 22 پست

بچه ها كسي بوده تو سنين بزرگسالي خال جديد بزنه ؟؟؟؟؟؟ بعدش پيگيري خاصي كردين؟؟؟؟؟ 

به نظرتون طبيعيه كه يه نفر تو ٤٠سالگي خال جديد بزنه ؟؟؟؟؟

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من جدیدا زیر چشمم یدونه ریز زده

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
ببخشيد دقيقا چي بله؟؟؟؟ منظورتون اينه پيگيري كردين يا چي؟؟  

ن‌ منظورم اینع ادم میتونه خال بزنه تو هر سنی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

مامانم كبدش چربه گريد ٢به٣ به اون مربوط ميشه؟؟

بله ،خاله و مامان منم این مشکلو دارن خاله ام رفت دکتر پوست گفت اکثر این مشکل برای کبد و مشکلات کبدیه.مادر شماهم ک کبدش چربه برای همونه.

اره ،هر كسي بالاخره  خال داره ،حالا اينو جديدا زده

فکر کنم طبعیه

خال یه نوع تومور بد خیمه و از طرف رگ های بدنت به قسمت های دیگه بدنت هم پخش میشه 

البته مطمئن نیستم

😍الحمدالله کما هُوَ اهلُه 😍👩🏻‍⚕️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز