2777
2789
عنوان

کمک😱😱کلاهبرداری

289 بازدید | 30 پست

خانما از سایت دیوار ازم‌ کلاه برداری کردن، یه ست مبل با ناهار خوری دیدم به خانمه گفتم الان میام بازدید ببرم ،،، اینقدر گفت مشتری داره ،،، داره میاد ببره هر کی بیعانه بده من برا اون میزارم،،، خواستم ۱۰۰ بیعانه بدم گفت کمتر از ۵۰۰ قبول نمیکنم.....

چقد راحت گول خوردی 

قحطی مبل ک نیومده بالاخره یکی دیگه گیر میومد

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بعد آدرس و لوکشین داد رفتم به اون آدرس نگهبان برج گفت قبل شما هم چندین نفر اومدن ولی در صورتی که طرف ...

حالا من بزار بگم من گوشی میخواستم بخرم ی گوشی فانتزی بود خوشم آمده بود تو بازار نیس اصلا اینو من تو دیوار دیدم بعد زنگ زدم قرار گذاشتیم گفت بیا فعلان جا ببر رفتم دیدم آدرس اشتباه داده زنگ زدم گفت اره خونه نبودم برا همین آدرس اشتباه دادم خوبه من پول نزدم براش ملت بیکار شدن 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
حالا من بزار بگم من گوشی میخواستم بخرم ی گوشی فانتزی بود خوشم آمده بود تو بازار نیس اصلا اینو من تو ...

باز خوبه پول نریختی، دیروز رفتم برا دخترم لباس بخرم گفتم ولش کن گرونه نخریدم، الان مثل چی پشیمونم کاش پول رو خرج دخترم میکردم، بخدا ذره ذره جمعش کردم این پولو

تا دلت بخواد زدم تو سرم

خوب فقط ۵۰۰ زدی والا ۵۰۰ هم زیاده حیف پول شکایت بکن خوب تو دیوار اصلا اعتماد نکنید خیلی ها میگن باید نصف پول و بزنی و از این چیزا اصلا اعتماد نکنید کلا دیوار قابل اعتماد نیس یا سرکاریه یا کلاهبرداری 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝