2777
2789
پناه بر خدا من این سری انجام میدم اگه باردار شدم چقد باید استراحت کنم

پیاده روی زیاد نکن نزدیکی هم نکن ان شاء الله که بزودی نی نی تو بغل میگیری منم امروز 8 روز از ای یو ای ام میگذره دعا کن این ماه منم مامان بشم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود 💔تا دلم... باز دلم... باز دلم.. دل بشود😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاده روی زیاد نکن نزدیکی هم نکن ان شاء الله که بزودی نی نی تو بغل میگیری منم امروز 8 روز از ای یو ا ...

دعا میکنم ایشالله ک جواب میگیری تا اینکه ب دنیا بیاد نزدیکی نداشته باشم یعنی

دعا میکنم ایشالله ک جواب میگیری تا اینکه ب دنیا بیاد نزدیکی نداشته باشم یعنی

نه گلم ماه های اول معمولا میگن نزدیکی نداشته باش ماه های بالاتر هیچ اشکالی نداره البته دکترت خودش همه این حرفا و توصیه هارو بهت میگه 

آزمایشم دادی واسه آی یو آی و شوهرتم داد 

نه گلم اگه قبلش آزمایش های لازم انجام داده باشی نیازی نیست منم انجام ندادم چون قبلش انجام داده بودم فقط روز ای یو ای شوهرت نمونه میده بعد نمونه رو تو آزمایشگاه شستشو میدن اسپرم های با کیفیت رو تزریق میکنن

وای چه خوب اگه دوقولو به این چی اونم میشه

نه دیگه دوقلو شدن بستگی به بدن و تخمک هایی که داری داره ان شاء الله که دوقلو میشه عزیزم