2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده .

75 بازدید | 7 پست

موندم تو بلا تکلیفی .کاش یکی برام از آینده خبر میاورد.که بتونم تصمیم بگیرم .

بچه ها من کارم رو دوست ندارم اما محیط کارم خوبه .سرم خیلی شلوغه هم پایان نامه هم کار .فشار روانیم زیاده .میخام بخاطر پایان نامه کارم رو ول کنم ولی میترسم بعد فارغی بخوام بشینم تو خونه و کار گیرم نیاد .از طرفی نمیدونم چقدر دیگه باید تو این واحد کار کنم تا جامو عوض کنن .چیکار کنم بچه ها .دلم میخاد بزنم تو سرم گریه کنم ،😭😭😭

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

واااا خب عزیزم مگه پایان نامه چقدره؟ نهایتا 6 ماه سختی داره دیگه

بخاطر شش ماه کارت رو بذاری کنار که چی بشه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی واسه یه مدت مرخصی بگیری تا پایان نامتو تموم کنی؟

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
نمیتونی واسه یه مدت مرخصی بگیری تا پایان نامتو تموم کنی؟

نه عزیزم استخدام که نیستم یه ماه بخوام مرخصی بگیرم میشه همون ول کردن کار و آوردن یکی دیگه جات

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
واااا خب عزیزم مگه پایان نامه چقدره؟ نهایتا 6 ماه سختی داره دیگه بخاطر شش ماه کارت رو بذاری کنار که ...

پایان نامه ام سنگین تر از حد معموله .به قول شما باید هر جور شده کارام رو بالانس کنم .