2777
2789
عنوان

یه لحضه بیاین 😥😥

177 بازدید | 16 پست

امروز رفتم اکو قلب جنین دکتر گفت یه سوراخ تو دهلیز قلب هست گفت امکان داره خودش بسته بشه اگه بسته نشد وقتی بدنیا اومد بهش دارو میدیم  خیلی نگرانم چکار کنن 

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا نگران نباش اگه دکتر گفته بسته میشه پس احتمال زیاد کوچیک بوده که اینو گفته منم پسرم یه هفته اش بود زردی گرفت بردیمش دکتر گفتن دو تا سوراخ توی قلبش هست یکی بطنی یکی دهلیزی بود دهلیزی ۳ میل بود بطنی هم ۴ میل بود به خدا اولین دکتر انقد به همون استرس وارد کرد میکفت حالا زردی رو ول کنین برین دنبال قلبش و اینا منم مثل بید میلرزیدم از ترس که نکنه کار به عمل و اینا بکشه ولی به خدا فقط بچه مو اذیت کردیم انقد که بردیمش دکتر و اکو گرفتن ازش البته تا هفت ماهگی سوراخ هاش بزرگتر میشد یه بارم دکتر گفت که باید بطنیه عمل شه نوبت جراحی بگیرین ما هم رفتیمم پیش دکتر نوابی که جراح هست به زور بهمون نوبت دادن وقتی دکتر نوابی پسرمو دید گفت این پسر اصلا علایمی برای جراحی نداره برید یه اکوی دیگه بگیرید همراه سی دی بیارید ما هم رفتیم اکو کردیم که همونجا بهمون گفتن که دهایزی که میگید اصلا وجود هداره بطنی هم خیلی کوچیک شده  بین دو اکو شم  فک کنن دو ماه فاصله بود که توی ابن دپ ماه هر دوش خوب شده بود یه دوره ی خیلی کوتاه در حد سه هفته برای بزرگتر نشدن دارو مصرف کرد عزیزم ببخشید مه انقد طولانی شد چون خودم اونموقع خیلی به همدردی احتیاج داشتم این همه با جزئیات گفتم امیدت به خدا باشه ایشالله خودش بسته میشه به نظرم اگه علائم شدید ظاهری مثل کبودی لب و دهان و در موقع گریه کردن یا حمام کردن و یا تنگی نفس نداره کلا دکتر نبرین 

ممنون انشالله

اصلا عزیزم این یک دوره رشدی دوران جنینی نوزادان هست توی قلبشون سوراخ های زیادب هست کمکم تا موقع دنیا اومدن بسته میشن گاهی ام چن تا میمونن که لعد دنیا اومدن اکثرا بسته میشن