سلام به همگی شبتون بخیر. دوستان یه سوال داشتم خیلی ذهنم درگیر شده نمیدونم چجوری کمک کنم . من یه خواهر دارم ۱۷ سالشه یه خواستگار خیلی خوب داره بابام که رفت تحقیق یعنی یه نفر نبود بد بگه همه میشناختنشون همشم خوبیشونو میگفتن خودشونم خیلی خانواده خوبی بودن از همه مهم تر شاد بودن خواهرمم با من صحبت کرد موافق بود ولی یه چیزی ازم پرسید ذهن منم درگیر شد میترسم اشتباه راهنماییش کنم گفتم از شما بپرسم اگه میتونید کمک کنید . راستش خواهرم داره درس میخونه خواستگارشم گفته که دوست داره زنش تحصیل کرده باشه و همه جوره کمکش میکنه تا بعدا تو شغلش خیلی موفق باشه اما خواهرم بهم گفت میترسم ذهنم درگیر بشه نتونم درست درس بخونم و اینم گفت که از سن خودش میترسه
ولی من که شخصیت خواهرمو میشناسم میدونم پخته تر از سنشه و از طرفی میدونم محیط خونوادم اونجوری که باید نیست و خواهرم داره عذاب میکشه و از طرفی تو خونه ما خیلی درکش نمیکنن برای درساش من خیلی فکر کردم گفتم میتونن فعلا نامزد کنن تا کنکورشو بده و اینکه اینجوری هم شوهرش مراقب درساشه و شرایط خوبی رو برای مطالعه ش جور میکنه و هم خونواده شوهرش خیلی شاد بودن و انگار باهمدیگه دوست صمیمی بودن بنظرم خوشبخت میشه چون من با شوهرشم حرف زدم درمورد همه اینا ولی بازم میترسم به خواهرم بگم نظر شما چیه؟