2777
2789
عنوان

خواستگاری😁

217 بازدید | 16 پست

سلام به همگی شبتون بخیر. دوستان یه سوال داشتم خیلی ذهنم درگیر شده نمیدونم چجوری کمک کنم . من یه خواهر دارم ۱۷ سالشه یه خواستگار خیلی خوب داره بابام که رفت تحقیق یعنی یه نفر نبود بد بگه همه میشناختنشون همشم خوبیشونو میگفتن خودشونم خیلی خانواده خوبی بودن از همه مهم تر شاد بودن خواهرمم با من صحبت کرد موافق بود ولی یه چیزی ازم پرسید ذهن منم درگیر شد میترسم اشتباه راهنماییش کنم گفتم از شما بپرسم اگه میتونید کمک کنید . راستش خواهرم داره درس میخونه خواستگارشم گفته که دوست داره زنش تحصیل کرده باشه و همه جوره کمکش میکنه تا بعدا تو شغلش خیلی موفق باشه اما خواهرم بهم گفت میترسم ذهنم درگیر بشه نتونم درست درس بخونم و اینم گفت که از سن خودش میترسه

ولی من که شخصیت خواهرمو میشناسم میدونم پخته تر از سنشه و از طرفی میدونم محیط خونوادم اونجوری که باید نیست و خواهرم داره عذاب میکشه و از طرفی تو خونه ما خیلی درکش نمیکنن برای درساش من خیلی فکر کردم گفتم میتونن فعلا نامزد کنن تا کنکورشو بده و اینکه اینجوری هم شوهرش مراقب درساشه و شرایط خوبی رو برای مطالعه ش جور میکنه و هم خونواده شوهرش خیلی شاد بودن و انگار باهمدیگه دوست صمیمی بودن بنظرم خوشبخت میشه چون من با شوهرشم حرف زدم درمورد همه اینا ولی بازم میترسم به خواهرم بگم نظر شما چیه؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

داماد چند سالشه

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بنظر من تو نامزدی درس خوندن سخت تره تا بعد ازدواج. من ک اینطور بودم.. بازم آدما متفاوتن

منم میخواستم همینو بگم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

والا بستگی به خود خواهرت داره منم همون سن ازدواج کردم واقعا هم همسرم تو درسام کمکم کرد و خیلی پیشرفت کردم این چیزا هم به خواهرت هم به همسر آینده اش بستگی داره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ازدواج کنن برن سرخونه زندگیشون اونجا بخونه برا کنکور. 

تو نامزدی و عقد هیچ کسی درس نمیخونه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ن تو نامزدی سخته عقد کنن بهترهه یه مدت براش تازگی داره ولی بعدش عادت میکنه ب این شرایط 

نمیدونم اخه میدونی سنش یکم برا عقد کمه ولی خب الان با توجه به شرایط کرونا بنظرم میشه بدون مراسم فقط عقد کنن بعد از کنکورش مراسم بگیرن یا کلا عروسی کنن

اخه من خودمم نامزد بودم درس خوندم و کنکور دادم یکم سخت بود ولی شوهرم نزاشت شرایط جدید رو درسام تاثیر بزارن ولی میترسم به خواهرم بگم

ازدواج کنن برن سرخونه زندگیشون اونجا بخونه برا کنکور.  تو نامزدی و عقد هیچ کسی درس نمیخونه

مدرسش اگه بفهمه نمیزارن درس بخونه برا همین گفتم نامزد کنن چون شناسنامه شو مدرسش میبینه و اگه اسم شوهرش داخلش باشه اخراج میشه

مدرسش اگه بفهمه نمیزارن درس بخونه برا همین گفتم نامزد کنن چون شناسنامه شو مدرسش میبینه و اگه اسم شوه ...

خب دیپلم بگیره بعد. ولی سنش کم نیست؟ به بلوغ فکری و روحی رسیده به نظرت؟

نمیدونم اخه میدونی سنش یکم برا عقد کمه ولی خب الان با توجه به شرایط کرونا بنظرم میشه بدون مراسم فقط ...

بهش بگو 

دوره نامزدی جوریه ک طرف هم مال خودته ولی مال خودت نیس  بعد تو فکر عقد میرن ک چی کنن کی بگیرن بعدشم هعی میپرسن کی عقد میکنین چرا عقد نمیکنین کلی چالش مبوفته جلو راهشون 

بنظرم عقد کنن ک خیال جفت شون راحت شه و ب شرایط جدید عادت کنن 

سن کم بودن دلیل بر این نیس نتونه شما خواهرشی کمکش کن