2777
2789
عنوان

کرمانی ها

219 بازدید | 18 پست

دوستان کسی اینجا دوست یا اشنایی داره که اهل کرمان باشه ؟؟

اخه برای دوست صمیمی من یک خواستگار کرمانی اومده 

البته قراره اگر کار جلوتر رفت و قرار شد نامزد بشن ، خانواده دوستم برای تحقیق اقدام کنن .

اما من کلا میخواستم ویژگی های کلی فرهنگشون رو بدونم ، اخه هر شهری یکسری ویژگی های کلی هم دارن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کلا میخواستم بدونم ویژگی های رفتاری شهروندانتون چطوره؟ مثلا من شنیدم خیلی مهربون و ساده هستن

از اون مادرشوهراااا داره هاااا يعنى اسفالت ميكنن طرفو

اما خب دست و دل بازن اخلاق مرداشونم خوبع

با احترام به کرمانی های عزیز خیلی خوبن فقط اعتیاد زیاده اونجا یه جورایی عادیه حتما دقت کنید یه این موضوع شوهرم دو تا دوست صمیمی کرمانی داره یبارم رفته بود گفت قشنگ میارن وسط مثل پذیرایی میوه و شیرینی اصلا بد نمیدونن 

خونگرمن....نمیشه دقیقا تعریف خاصی از کسی داد توی ی خانواده هم دوتا برادر مثل هم نمیشن... اونچه ک مد نظر دوستتونه ببینه داره یا ن....شغل و تحصیل و ایمان و هر چی ک مد نظرشه بررسی کنه بعدم ی تحقیق تو محله شون کنه ببینه آدم خوش حسابی هست یا نیست...محبوبه یا ن...وگرنه اینحوری نمیشه با تعریف کلی خوب یا بد کسیو گفت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اعتیاد زیادع ولی دیگه این مدلی نیس😐

من نرفتم اما یبارم مسافرت بودیم یه خانواده کرمانی بودن دو تا ماشین بودن قشنگ خانم هاشون منقل اماده کرده شوهراشون نشستن دورش خانم هام رفتن قدم زدن اینا راحت باشن تو جاده بودیم یه جایی نگه داشتیم واسه استراحت انگار واسه بعضی خانواده ها عادیه خیلی اونجا 

به من گفت خواستگارم برای خوده شهره کرمانه ینی برای روستاهای اطرافش نیست 

خب خانواده اصیل خیلی هست 

در کل بهت بگم آدم خوب و بد همه جا هست 

طرفداری نمیکنم از همشریهام الکی

بگو یه مدت رفت و آمد خانوادگی و تحقیق از محله و شهرشون داشته باشن